Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.192
Πόντοι
12.946
Είχα μια καλή συνάντηση και με γέμισε θετική ενέργεια, μετά είπα να διαβάσω λίγο τα νέα αλλά ήταν θλιβερά (περί Ρόδου κλπ) δεν θέλω να εμπλακώ, δεν έχει νόημα  :(
Απλά μου λύθηκαν κάποιες απορίες δλδ το σεξ που είναι μια πράξη απόλαυσης και χαράς, γίνεται βρισιά και πράξη μίσους. Θλιβερό για μένα δεν συμμετέχω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.894
Πόντοι
5.506
Είχα μια καλή συνάντηση και με γέμισε θετική ενέργεια, μετά είπα να διαβάσω λίγο τα νέα αλλά ήταν θλιβερά (περί Ρόδου κλπ) δεν θέλω να εμπλακώ, δεν έχει νόημα  :(
Απλά μου λύθηκαν κάποιες απορίες δλδ το σεξ που είναι μια πράξη απόλαυσης και χαράς, γίνεται βρισιά και πράξη μίσους. Θλιβερό για μένα δεν συμμετέχω.
δες οτι αυτη η συναντηση μετα ειχε τετοια εμπλοκη...δεν συμμετεχεις ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε βαγονια επεσες και χτυπησες στο καλοριφερ και εγινες τοσο γλυκος και πραος ρε φιλε?
μια χαρα εισαι τωρα μην παρεξηγησεις

:2funny: :2funny: :2funny:
εφαγα πετρια που λενε χαχα
οχι νταξει καμια φορα τρολαρουμε και λιγο παραπανω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Είχα μια καλή συνάντηση και με γέμισε θετική ενέργεια, μετά είπα να διαβάσω λίγο τα νέα αλλά ήταν θλιβερά (περί Ρόδου κλπ) δεν θέλω να εμπλακώ, δεν έχει νόημα  :(
Kαι καλα κανεις :hi: Πες μας τωρα για την συναντηση :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
δεν σχολιάζω τις μλκιες που γράφουν 15 χρόνα στερημενα μογγολα καταπιεσμενων και αμορφωτων οικογένειων.τα θέματα της βίας κατά των γυναικών είναι πολυσυζητημενα και διαρκή. Τι να προσθέσω οποιαδήποτε έρευνα να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει τι συμβαίνει παγκοσμίως..

πολυσυζητημενα.. διαρκη και αλυτα

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Αυτό είναι το θέμα, πότε θα παραλαμβάνουμε μαλάκες και θα παραδίδουμε σε 10 χρόνια πολίτες, όχι ποιός άλλος καμμένος θα ξεκαυλώσει!

εσεις ειστε στην παραλαβη η στην παραδοση κυριε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom