pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ε και σεις καφε
σερβιριστειτε ενα ουισκακυ ωρα που ειναι
Καλή ιδέα κύριε Βαν! Θα το κτυπησω, ένα για την καληνύχταε και σεις καφε
τσίπουρο πίνω αλλά δεν έχει ανάλογο emo το σαηε και σεις καφε
ρε βαγονια επεσες και χτυπησες στο καλοριφερ και εγινες τοσο γλυκος και πραος ρε φιλε?οκ τοτε
Είχα μια καλή συνάντηση και με γέμισε θετική ενέργεια, μετά είπα να διαβάσω λίγο τα νέα αλλά ήταν θλιβερά (περί Ρόδου κλπ) δεν θέλω να εμπλακώ, δεν έχει νόημαοκ τοτε
δες οτι αυτη η συναντηση μετα ειχε τετοια εμπλοκη...δεν συμμετεχεις ?Είχα μια καλή συνάντηση και με γέμισε θετική ενέργεια, μετά είπα να διαβάσω λίγο τα νέα αλλά ήταν θλιβερά (περί Ρόδου κλπ) δεν θέλω να εμπλακώ, δεν έχει νόημα
Απλά μου λύθηκαν κάποιες απορίες δλδ το σεξ που είναι μια πράξη απόλαυσης και χαράς, γίνεται βρισιά και πράξη μίσους. Θλιβερό για μένα δεν συμμετέχω.
ρε βαγονια επεσες και χτυπησες στο καλοριφερ και εγινες τοσο γλυκος και πραος ρε φιλε?
μια χαρα εισαι τωρα μην παρεξηγησεις
Kαι καλα κανεις Πες μας τωρα για την συναντησηΕίχα μια καλή συνάντηση και με γέμισε θετική ενέργεια, μετά είπα να διαβάσω λίγο τα νέα αλλά ήταν θλιβερά (περί Ρόδου κλπ) δεν θέλω να εμπλακώ, δεν έχει νόημα
Απλά μου λύθηκαν κάποιες απορίες δλδ το σεξ που είναι μια πράξη απόλαυσης και χαράς, γίνεται βρισιά και πράξη μίσους. Θλιβερό για μένα δεν συμμετέχω.
Δεν ήθελα να ρωτήσω εγώ πρώτος.... Να μην φανώ τόσο πεινασμένος!Kαι καλα κανεις Πες μας τωρα για την συναντηση
δύσκολα μου βάζετε, γιατί?δες οτι αυτη η συναντηση μετα ειχε τετοια εμπλοκη...δεν συμμετεχεις ?
Τον ρωτησα για να τον διευκολυνω, πριν επεμβει η ΜΑΕ του νηματοςΔεν ήθελα να ρωτήσω εγώ πρώτος.... Να μην φανώ τόσο πεινασμένος!
δεν σχολιάζω τις μλκιες που γράφουν 15 χρόνα στερημενα μογγολα καταπιεσμενων και αμορφωτων οικογένειων.τα θέματα της βίας κατά των γυναικών είναι πολυσυζητημενα και διαρκή. Τι να προσθέσω οποιαδήποτε έρευνα να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει τι συμβαίνει παγκοσμίως..
αλλαξε το κωλογερος θειε και πες το πορνογεροςKαι καλα κανεις Πες μας τωρα για την συναντηση
Ααααα εσείς!πολυσυζητημενα.. διαρκη και αλυτα
τι να πω, πάνω στον αγώνα θυμήθηκα τα ποιήματα της Κας Έρης και με έπιασαν τα γέλιαKαι καλα κανεις Πες μας τωρα για την συναντηση
Απλως πες μας. Γελασες 1 φορα, 2 η 3;τι να πω, πάνω στον αγώνα θυμήθηκα τα ποιήματα της Κας Έρης και με έπιασαν τα γέλια
Αυτό είναι το θέμα, πότε θα παραλαμβάνουμε μαλάκες και θα παραδίδουμε σε 10 χρόνια πολίτες, όχι ποιός άλλος καμμένος θα ξεκαυλώσει!
Ααααα εσείς!
Απλως πες μας. Γελασες 1 φορα, 2 η 3;