kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Ετοιμος για τάφο είναι !Αντέχει αυτός....είναι γερό σκαρί....
Ετοιμος για τάφο είναι !Αντέχει αυτός....είναι γερό σκαρί....
Ζήλεψαν τώρα....χαχα....με την καλή έννοια πάντα....Borb δεν ξέρω αλλά δίπλα στο τζάκι θα γίνει πόλεμος εχω και το κρασάκι και είμαι έτοιμος !
Πονώ...πονεις....πονεί....#$&&@(©®✓¥¥€]∆¶¶ππ
;;;Πονώ...πονεις....πονεί....
Πάλι.... Ωρε που πάμε....???
Τι πηδάει ο κόσμος!Πονώ...πονεις....πονεί....
Και λίγα κάνει....χαχα...χαχα...χαχα...Τι πηδάει ο κόσμος!
Μάλλον δεν καταλάβατε πως ο αγαπητός Ιαν τα είδε όλα κωλιομενα με την γκλαμουρια....!!!!!
Ο συναγωνιστής στο τζάκι με το ρουσιδακι και ο Ian μόνο στο τζάκι. Αδικία!Μάλλον δεν καταλάβατε πως ο αγαπητός Ιαν τα είδε όλα κωλιομενα με την γκλαμουρια....!!!!!
Τι έγινε "παιδιά" πηδάει κανείς εδώ μέσα?Και λίγα κάνει....χαχα...χαχα...χαχα...
Dont worru...τα ίδια ζόρια τραβάω και εγώ...εάν αυτό σας ανακουφίζει...Ο συναγωνιστής στο τζάκι με το ρουσιδακι και ο Ian μόνο στο τζάκι. Αδικία!
Όχι απλά πηδάει, κάνει και luve streaming !Τι έγινε "παιδιά" πηδάει κανείς εδώ μέσα?
Σας ευχαριστώ, όπως και να το κάνουμε είναι καλό να μην αισθάνεται κανείς μόνος!Dont worru...τα ίδια ζόρια τραβάω και εγώ...εάν αυτό σας ανακουφίζει...
Είναι ένας τωρα...έχει απλώσει την φλοκάτη μπροστά στο τζάκι...και έχει τουρλοκωλιασει ένα ρωσιδακι του glamour...!!!Τι έγινε "παιδιά" πηδάει κανείς εδώ μέσα?
Τι είπες τώρα? γίνονται τέτοια πράγματα στο νήμα των παππούληδων???Όχι απλά πηδάει, κάνει και luve streaming !
Σας ευχαριστώ, όπως και να το κάνουμε είναι καλό να μην αισθάνεται κανείς μόνος!
Αφήστε κύριε εσείς!! Αφήστε μας στο πόνο μας! Άκου συνουσία με δύο!Τι είπες τώρα? γίνονται τέτοια πράγματα στο νήμα των παππούληδων???
Είναι να μη τα τουρλοκωλιάσεις με τέτοια κωλαράκια, στη κώλαση θα πάμεΕίναι ένας τωρα...έχει απλώσει την φλοκάτη μπροστά στο τζάκι...και έχει τουρλοκωλιασει ένα ρωσιδακι του glamour...!!!
Και όχι τίποτε άλλο ο φιλαράκος του ο Nick είναι άφαντος...να του συμπαρασταθεί...