blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.208
- Πόντοι
- 26.096
Είσθε στον ορθό δρόμο!
Πολυ. Με ματιασατε κυριε, και εχω 7 μερες στεγνος. >
Ξεραΐλα αυτές τις μέρες;;;
Πολυ. Με ματιασατε κυριε, και εχω 7 μερες στεγνος. >
Δεν πωλείται, κύριε.
Κληρονομείται.
Άρα κακώς προσδοκάτε κτήσιν αριστοκρατικής ιδιότητος.
Υπάρχουν στην κοινωνία μας κάτι Αριστοκρατικά Γουρούνια που δεν κατάφεραν να κληρονομήσουν τίποτα...
Αν μιλάμε για ταμπέλες αριστοκρατικές... τότε ναι αυτές τις κρέμασαν στο λαιμό και περιφέρονται γύρω γύρω...
Από την αριστοκρατία προτιμώ την αξιοπρέπεια
Και ας τρώω με τα χέρια
Μα τοσα χρονια για την ουρηση λειτουργουσε ΜΟΝΟ. Φετος ετυχαν 3-4 καλοκαιρινες περιπετειουλες, λογω της καθοδου Γερμανικων φυλων, και λογω του οτι ο εισαγγελεας μετα απο 35 χρονια απεκτεισε δικο του οχημα μεταφορας, και ξεκουμπιζονταν νωριτερα τα βραδια, αφηνοντας μου καποια 2ωρα ελευθεριας. Τοσα χρονια ομως μονο για ουρηση τον ειχαμε. :SΕίπαμε. Πρέπει να λειτουργεί και διά την ούρησιν. Αλλιώς θα ξεχάσετε την τουαλέτα ...
Όπως και να έχει Αριστοκράτης δεν θα γίνετε!
Μα τοσα χρονια για την ουρηση λειτουργουσε ΜΟΝΟ. Φετος ετυχαν 3-4 καλοκαιρινες περιπετειουλες, λογω της καθοδου Γερμανικων φυλων, και λογω του οτι ο εισαγγελεας μετα απο 35 χρονια απεκτεισε δικο του οχημα μεταφορας, και ξεκουμπιζονταν νωριτερα τα βραδια, αφηνοντας μου καποια 2ωρα ελευθεριας. Τοσα χρονια ομως μονο για ουρηση τον ειχαμε. :S
Υπάγω να παραδώσω το όχημά μου διά καθαριότηταν, μελλούσης να επιτευχθεί διά των γλωττών του υπηρετικού προσωπικού!
Υπάγω να παραδώσω το όχημά μου διά καθαριότηταν, μελλούσης να επιτευχθεί διά των γλωττών του υπηρετικού προσωπικού!
https://[URL unfurl="true"]www.parisis.com.gr/5488-large_default/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.vimaorthodoxias.gr/wp-content/uploads/2017/03/Untitled-9-2.jpg[/img[/URL]]