rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
κι εγώ ξηγήθηκα ;) μη γράψουνε όσο να είναι το δωράκι τους το πήρανε
κι εγώ ξηγήθηκα ;) μη γράψουνε όσο να είναι το δωράκι τους το πήρανε
κι εγώ ξηγήθηκα ;) μη γράψουνκαμιά μαλακίαψευδομαρτυρία :S
το θέμα είναι μην γράψουμε εμείς καμία μαλακιά και εξοριστούμε σε κανένα ποταπό νήμα :S
Αγαπητέ κύριε, δεν ενθυμούμαι να έχω δώσει τέτοια υπόσχεση στον εαυτό μου, τουναντίον μάλιστα!............
........... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
....... Μην πτοείστε & θυμηθείτε την ύπόσχεση, πού έχετε δώσει στον έαυτό σας γιά μια ύγιή ζωή......
το έσιαξα όπως ορθώς αναφέρει ο κύριος Ζεμπουτο θέμα είναι να γράψουμε εμείς καμία μαλακιά και εξοριστούμε σε κανένα ποταπό νήμα :S
γράφω την απολογία μου
θα δημοσιευτεί πιστεύω εντος της ημέρας
Χαρήκαμε για την συνεύρεση σας
και περιμένουμε να διαβάσουμε τα καμώματα σας
Το εφτιαξα. Καλημερα κωλο-παιδακιαΚαλημέρα στους αγαμητους και τις αγαμητές
Που είναι εκείνο το αγνό, αθώο, άδολο και απονήρευτο νικ;;;
Καλημέρα αγαπητέ... Περιμένουμε να διαβάσουμε εναγωνίωςίσως να σας παραξενέψει η επιλογή μου αλλά ανακάλυψα ότι είχα ένα σοβαρό κενό στο βιογραφικό μου σαν παππούλης και αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση.
Στην ζωή όλα πρέπει να τα δοκιμάζει κανείς
Αγαπητοί πρέπει να υπάγω ώστε να επικεντρωθώ εις τα συγγραφικά μου καθήκοντα
Καλημέρα σε όλους... Τι κρύο είναι αυτό; Πώς να γδυθείς με τέτοιο κρύο να κάνεις το καθήκον σου;
Είσαι σίγουρος; Άρα παραπλανητική η φατσούλαΔια την ούρηση φίλτατε δε συντρέχει λόγος να αποκαλυφθείς τελείως. :S
Καλημέρα σε όλους... Τι κρύο είναι αυτό; Πώς να γδυθείς με τέτοιο κρύο να κάνεις το καθήκον σου;
τι να πω κι εγω που εχω πολλα καθηκοντα?
καλημερα σε ολους σας
Ρίξε κάτι πάνω σου θα πουντιάσεις.
δε κρυωνω ..μπροστα στο τζακι καθομαι κι απολαμβανω ενα ωραιο smoothie απο μηλο καροτο μπανανα και γκρειπ φρουτ
Ζακέτα να πάρειςτι να πω κι εγω που εχω πολλα καθηκοντα?
καλημερα σε ολους σας
Ζακέτα να πάρεις