Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
α γι αυτό δεν το βρισκαλάθος Κοστάκι γκούγκλαρες
α γι αυτό δεν το βρισκαλάθος Κοστάκι γκούγκλαρες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ..τώρα μου τηλεφώνησε Ο Λογιστής -Ψαράς και μου είπε ότι θα πάει ξανά για ψάρεμα το ΣΚ XAXAXAXAXA
Το αφιερώνω
Ο ΨΑΡΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ
-Με πολλά γνωρίσματα από τον ΨΑΡΑ-ΞΕΡΟΛΑ και τον ΨΑΡΑ-ΨΩΝΙΟ, ο ΨΑΡΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ συνέχεια κορδώνεται για τις ψεύτικες υπερψαριές του, ασχέτως εάν απαρτίζονται στην πραγματικότητα από γύλους, πέρκες και σπάρους (με κάθε σεβασμό στα ευγενή αυτά ψάρια). Πάντοτε ξέρει τους καλύτερους τόπους, όλες τις τεχνικές ψαρέματος από ακτή και σκάφος και ό, τι και να του πεις το γνωρίζει πάντα πριν από σένα! Γυρίζει συχνά σε τόπους, όπου συναθροίζονται ψαράδες για να λέει τις ιστορίες του, όπως το πως βγάζει πάντοτε μόνο αυτός τα μεγαλύτερα ψάρια, όταν οι άλλοι απλά δεν ξέρουν… Συνήθως, του απαγκιστρώνει τα πραγματικά του ψάρια μόνο ο …Μορφέας! Το λαβράκι των 5 κιλών που πάντα δεν το έχει δει κανένας, καθώς πάντα ξεχνάει τη φωτογραφική μηχανή στο σπίτι, συνήθως μεταφράζεται σε γόπα, σαλιάρα ή ένα τεράστιο κοκωβιό… Ευθύνεται για τη βρώμα ότι οι ψαράδες και οι κυνηγοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες!
Σας κοπήκανε τα γελάκια τώρα![]()
να το πάρω ντουο με Λόλα?Ε, μ΄ αυτό που πόσταρε ...
και να βγάζεις και το φαγητό της εβδομάδος ;)
θα χάσω εντός 2 ημερών σίγουρα 180 euro !
Ξερω ενα τραγουδι που λεει: "Γιατι δεν με θες κυρα μου, επειδη ειμαι π......τσαρας.Είχα πάει με τον Κωστάκη για ψάρεμα.
Πιάσαμε μόνο ένα ψάρι καλό 2 κιλά περίπου.
Για να μην το χαλάσουμε κόβοντας το στη μέση, του πρότεινα να βάλουμε ένα στοίχημα.
Να γαμήσει ο ένας τον άλλο και όποιος μπορέσει πιο πολλές φορές, θα πάρει το ψάρι.
Γέρος εγώ, νιος αυτός, δέχτηκε.
Κάθεται και του σφυρίζω ένα πούτσο. Δεν μπορούσα δεύτερο.
Η σειρά μου λέει τώρα, χαρούμενος γιατί θα έριχνε πάνω από ένα.
Θα κερδίσεις σίγουρα του λέω, κράτα το ψάρι.![]()
Ξερω ενα τραγουδι που λεει: "Γιατι δεν με θες κυρα μου, επειδη ειμαι π......τσαρας.![]()
Τα συκώτια μας μπλιζ. Ίνδαλμα ο άγιος ?θα καγχασω δις και θα σπάσω επτά ποτήρια στου ουρανού τα πανηγύρια