Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
χμμμ...
είχα άλλο τότε, αλλά δεν έβλεπες παππούληδες μαλλον

χμμμ...
είχα άλλο τότε, αλλά δεν έβλεπες παππούληδες μαλλον
το έχω χαλάσει, αλλά είμαι έτοιμος να λυγίσω...
(γιορτάζει οσονούπω)
Τι λετε ρε παιδια; Λαθος-λαθος. Το σπανιοτερο φυσικο δωρο που παρεδοθη σε αυτοκρατορα, παρεδοθη στον Ιουλιο Καισαρα. Ποιο ηταν; (Το ξερω γιατι το ανεψουδι μου καταφερε και του το εκλεψεΔεν μπορώ παρά να σας συγχαρώ για την επιμονή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας ως εξεταστής μου, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία που επιλέξατε να με υποβάλλετε παραπέμπει περισσότερο σε καυκική δική. Θα απαντήσω στο ερώτημα σας αν και ειλικρινά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο καθώς ο νηματοθέτης με έχει ήδη καλοσωρισει. Αναφέρεστε προφανώς στο βότανο σιλφιον το οποίο εδόθη στον αυτοκράτορα Νέρωνα. Ελπίζω να σας έπεισα...
είχες ώρες να μπεις και νομιζα παντρευτηκες
πουσαισυρεμαλακαΤι λετε ρε παιδια; Λαθος-λαθος. Το σπανιοτερο φυσικο δωρο που παρεδοθη σε αυτοκρατορα, παρεδοθη στον Ιουλιο Καισαρα. Ποιο ηταν; (Το ξερω γιατι το ανεψουδι μου καταφερε και του το εκλεψε)
το έχω αυτό το κακό... :-
εχω κανει προταση στον στεκα να μαζεψει ολους τους νικητες απο το 2010 και να ψηφιστει ο αρχιμαλακας της δεκαετιας...
Ναι, το ειδα. Ειχα κανει λαθος και ενα τηλ. αντι να το δωσω σε πμ το εδωσα δημοσια. Παρολο που ο κατοχος του τηλ. μου ειχε πει να το διαδωσω.πουσαισυρεμαλακα
ευτυχώς άσπρισες, γιατί το πράσινο δεν σου πήγαινε καθόλου :S
ένα λάθος = κανέναΝαι, το ειδα. Ειχα κανει λαθος και ενα τηλ. αντι να το δωσω σε πμ το εδωσα δημοσια. Παρολο που ο κατοχος του τηλ. μου ειχε πει να το διαδωσω.
εσύ έτσι και φας π΄ρασινο θα σε αφήσω μέχρι να ψοφήσεις ρεκανεις δεν πειραζει τον κωλογερακο μας.....
είχες ώρες να μπεις και νομιζα παντρευτηκες
ηταν γαματο διδυμο....το πουλι τρελο χιουμορέχω πεθάνει στο γέλιο με το πουλί τις τελευταίες μέρες![]()
εύστροφος πολύ, αλλά στα οπαδικά το χάνει λόγω φανατισμούέχω πεθάνει στο γέλιο με το πουλί τις τελευταίες μέρες![]()
οχι γιατι θα εχει παραθεσημεταξυ μας ολοι το χανουμε λιγο εκει νικ....
το μυνημα θα αυτοκαταστραφει σε 2 λεπτα