spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.301
- Πόντοι
- 18.546
Μας έχει βάλει αυστηρό καταστατικό ογεροτράγοςσεβαστός νηματοθέτης![]()
τις γκιόσες να μην μας έβαζε κάθε πρωί και όλα τα άλλα τα παλεύουμε
Μας έχει βάλει αυστηρό καταστατικό ογεροτράγοςσεβαστός νηματοθέτης![]()
Δεν μπορώ παρά να σας συγχαρώ για την επιμονή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας ως εξεταστής μου, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία που επιλέξατε να με υποβάλλετε παραπέμπει περισσότερο σε καυκική δική. Θα απαντήσω στο ερώτημα σας αν και ειλικρινά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο καθώς ο νηματοθέτης με έχει ήδη καλοσωρισει. Αναφέρεστε προφανώς στο βότανο σιλφιον το οποίο εδόθη στον αυτοκράτορα Νέρωνα. Ελπίζω να σας έπεισα...
Μα τι λέτε! Οι πρωινές αυτές δημοσιεύσεις είναι εξαιρετικές!τις γκιόσες να μην μας έβαζε κάθε πρωί και όλα τα άλλα τα παλεύουμε
Μη τις μελετάς και ξυπνήσει καταλάθος και αρχίσει να τις ξαναβάζειτις γκιόσες να μην μας έβαζε κάθε πρωί και όλα τα άλλα τα παλεύουμε
Με κάνετε χαρούμενο και σας ευχαριστώ για αυτό!Συγχαρητήρια φίλτατε...![]()
Καλώς ορίσατε και επισήμως στο ταπεινό μας παππουδόνημα!![]()
Πάνω που είχα κάποιες καλές αναμνήσεις![]()
Με κάνετε χαρούμενο και σας ευχαριστώ για αυτό!
Οταν με ειδε πρωτη φορα γυμνο, εννοειται την πρωτη νυκτα του γαμου, στην αρχη εβαλε τα γελια, και μετα καπακι τα κλαμματα. Μυστηρια πλασματα αυτες οι γυναικες :-
ναι το είδαμε "μια και να καίει"![]()
δεν ξέρω θα συμβουλευτώ το γέροντα Τρίβη τι να κάνω![]()
και πολύ καλά θα κάνεις![]()
Τι να βγούμε μαζί αυτή φαινόταν επιεικώς σαν εγγονή μου, να μην πω δισέγγονη :S
Θα γίνουμε δημόσιο θέαμα![]()
![]()
![]()
Εγώ θα έβγαινα μαζί της, στο κάτω κάτω τι θα είχα να χάσω.Καλά δεν ήταν σαν την Μόνικααλλά εντάξει.
Μου έλεγε και κάτι περίεργα να βγούμε για κρασί και τέτοια
δεν ξέρω θα συμβουλευτώ το γέροντα Τρίβη τι να κάνω![]()
Ένα πιεσόμετρο να μου μετράει την πίεση και μου σπρώχνει το καροτσάκι :Sέλα μωρε όσοι σας δούν θα πούν "να ένας παπούλης έβγαλε την εγγονή του βόλτα"
δεν μου λες θα της πάρεις και μαλλί της γριάς![]()
Για έναν αριθμό τηλεφώνου... Ισως να είναι λίγο υπερβολικόκωλόγερος warned?![]()
![]()
πότε? που? πως ? γιατί?
ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ
Ένα πιεσόμετρο να μου μετράει την πίεση και μου σπρώχνει το καροτσάκι :S