Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.303
Πόντοι
19.795
Ιδού ο υπαίτιος  :grin:
εμένα την κριτική μου την έγραψε το μαλακισμένο ανηψάκι  :tooth:
Ποια κριτικη ρε παιδια; Γραφετε και κριτικες εδω μεσα; Εγω δεν θυμαμαι τιποτα, δεν θυμαμαι καλα καλα αν γαμησα, τι κριτικη να γραψω; :grin:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Ποια κριτικη ρε παιδια; Γραφετε και κριτικες εδω μεσα; Εγω δεν θυμαμαι τιποτα, δεν θυμαμαι καλα καλα αν γαμησα, τι κριτικη να γραψω; :grin:
Λογικό μου φαίνεται...η ταχύτητά σας  :fuck2: έχει σπάσει την ταχύτητα του φωτός...

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Αυτή η κριτική μάλιστα.... ειναι από πραγματικό παππούλη

ειδικά αν μελετήσεις το σημείο που σε ειδοποιεί ότι τελειώνει και τότε τελείωσες κι εσύ.......

για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις, σημαίνει πως δεν τελειωσες πραγματικά αλλά εικονικά ως άλλωστε και οι εργαζόμενες τελούν.

ΕΥΓΕ ΡΟΝΤ  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.297
Πόντοι
22.785
Οχι δα. Σιγα σιγα θα με παρομοιασετε και με το Τζιμακο.
.....

.... κάποτε κορασίς άπό τας μη θρυλικάς ίέρειας της Αφροδίτης μου έδήλωσε εύθαρσώς & άνευ & της ελαχίστης αίδούς κατόπιν τής κραιπάλης είς την κλίνην τής ηδονής ότι  ...... παππούς τήν επιδότησε για οικοδόμηση οίκίας είς την Ρουμανία.........

Στην εύλογη έρώτησή μου πόσο χρονών ήτο ό παππούς μου άπάντησε 50 (πεντήκοντα)..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
.....

.... κάποτε κορασίς άπό τας μη θρυλικάς ίέρειας της Αφροδίτης μου έδήλωσε εύθαρσώς & άνευ & της ελαχίστης αίδούς κατόπιν τής κραιπάλης είς την κλίνην τής ηδονής ότι  ...... παππούς τήν επιδότησε για οικοδόμηση οίκίας είς την Ρουμανία.........

Στην εύλογη έρώτησή μου πόσο χρονών ήτο ό παππούς μου άπάντησε 50 (πεντήκοντα)..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Λύγιζα σίδερα όταν ήμουν 50 ετών ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μου είναι συμπαθής. Έχει λαμπρό βιογραφικό, αξιοζήλευτη πορεία στον επαγγελματικό στίβο και πλούσια εθελοντική συνεισφορά στα χρόνια πριν την ενασχόλησή του με τα του Δήμου μας. Έχει κάνει εξαιρετικό έργο με τον Αρκτούρο, το μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης κλπ. Θεωρώ ότι είναι πετυχημένος και ως Δήμαρχος.   

:new_shocked:
Ασφυκτιώ... Δεν υπάρχει οξυγόνο στην μποτίλια μου ... Κλώνος της κας. 'Εριναλ είσθε;;;
Η θέσις σας πλέον καθίσταται δυσχερεστάτη.
Δεύτερη και τελευταία ερώτησις και ουσιαστικά η τελευταία σας ευκαιρία.
Ποία είναι η μία, μοναδική και περίλαμπρος ποδοσφαιρική ομάς, κοσμούσα την πόλη μας και την Μακεδονία εν γένει;

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
.....

Στα 50 έκανα τον γύρο Πελοποννήσου αυθημερόν...και στα καπάκια έριχνα και ενα τρίωρο...  :fuck2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.303
Πόντοι
19.795
:new_shocked:
Ασφυκτιώ... Δεν υπάρχει οξυγόνο στην μποτίλια μου ... Κλώνος της κας. 'Εριναλ είσθε;;;
Η θέσις σας πλέον καθίσταται δυσχερεστάτη.
Δεύτερη και τελευταία ερώτησις και ουσιαστικά η τελευταία σας ευκαιρία.
Ποία είναι η μία, μοναδική και περίλαμπρος ποδοσφαιρική ομάς, κοσμούσα την πόλη μας και την Μακεδονία εν γένει;
Ο Απολλων Καλαμαριας; :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.303
Πόντοι
19.795
Μην διαταράττετε την πορείαν της Ανακρίσεως.
Δια να μην ομιλήσω για την τοπική ομόδα σας, η οποία εάν δεν σφάλλω είναι στην Γ΄ Εθνική πλέον ...
Και οδευει ταχεως προς την Δ. :grin:
Χωρις να τρολαρω ομως, σας ειχα ξανααναφερει παλιοτερα οτι η οικογενεια μου, διατηρουσε φιλικους δεσμους με την οικογενεια του κορυφαιου ποδοσφαιριστη-σημαια της ομαδας σας, τον οποιο γνωριζω απο 14 χρονων.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και οδευει ταχεως προς την Δ. :grin:
Χωρις να τρολαρω ομως, σας ειχα ξανααναφερει παλιοτερα οτι η οικογενεια μου, διατηρουσε φιλικους δεσμους με την οικογενεια του κορυφαιου ποδοσφαιριστη-σημαια της ομαδας σας, τον οποιο γνωριζω απο 14 χρονων.

Το ενθυμούμαι αυτό και η παραδοχή σας τιμά!  :hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.297
Πόντοι
22.785
Στα 50 έκανα τον γύρο Πελοποννήσου αυθημερόν...και στα καπάκια έριχνα και ενα τρίωρο...  :fuck2:
........

..... στά 50 έκανα καταδυση στά 60 καπάκι έριχνα 2 ... & ξανά καπάκι ρίψη μέ έλέυθερη πτωση  από τα 2000 πόδια.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.303
Πόντοι
19.795
........

..... στά 50 έκανα καταδυση στά 60 καπάκι έριχνα 2 ... & ξανά καπάκι ρίψη μέ έλέυθερη πτωση  από τα 2000 πόδια.....
Αχ, ας ειμουνα 50, και ας ειμουν και με ενα ματι :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom