borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Υπομονή φίλτατε..θάρθει και η σειρά σας...Τελικά όλοισε αυτό το νήμα εκτός από εμένα >
![]()
Υπομονή φίλτατε..θάρθει και η σειρά σας...Τελικά όλοισε αυτό το νήμα εκτός από εμένα >
![]()
Αμέ φέρτον
κωλαράκια σαν της Mia είναι να μη σου τρέχουν τα σάλια![]()
Ποια κριτικη ρε παιδια; Γραφετε και κριτικες εδω μεσα; Εγω δεν θυμαμαι τιποτα, δεν θυμαμαι καλα καλα αν γαμησα, τι κριτικη να γραψω;Ιδού ο υπαίτιος
εμένα την κριτική μου την έγραψε το μαλακισμένο ανηψάκι![]()
........Ευγε, αγαπητε
Κρατηστε ψηλα τη σημαια του νηματος.![]()
Λογικό μου φαίνεται...η ταχύτητά σαςΠοια κριτικη ρε παιδια; Γραφετε και κριτικες εδω μεσα; Εγω δεν θυμαμαι τιποτα, δεν θυμαμαι καλα καλα αν γαμησα, τι κριτικη να γραψω;![]()
...Υπομονή φίλτατε..θάρθει και η σειρά σας...
Καλημέρα παππού Βliz... είπα να δράσω μόνος...αφού εσύ με ξέχασες...Σιγανό ποταμάκι ο εγγονός μου, ε;
Θα έρθει και η δική του ώρα ...
Οχι δα. Σιγα σιγα θα με παρομοιασετε και με το Τζιμακο.Λογικό μου φαίνεται...η ταχύτητά σαςέχει σπάσει την ταχύτητα του φωτός...
Αυτή η κριτική μάλιστα.... ειναι από πραγματικό παππούλη
ειδικά αν μελετήσεις το σημείο που σε ειδοποιεί ότι τελειώνει και τότε τελείωσες κι εσύ.......
για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις, σημαίνει πως δεν τελειωσες πραγματικά αλλά εικονικά ως άλλωστε και οι εργαζόμενες τελούν.
ΕΥΓΕ ΡΟΝΤ![]()
![]()
![]()
![]()
.....Οχι δα. Σιγα σιγα θα με παρομοιασετε και με το Τζιμακο.
Αυτό είναι ύβρις!.....
Στην εύλογη έρώτησή μου πόσο χρονών ήτο ό παππούς μου άπάντησε 50 (πεντήκοντα)..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
.... κάποτε κορασίς άπό τας μη θρυλικάς ίέρειας της Αφροδίτης μου έδήλωσε εύθαρσώς & άνευ & της ελαχίστης αίδούς κατόπιν τής κραιπάλης είς την κλίνην τής ηδονής ότι ...... παππούς τήν επιδότησε για οικοδόμηση οίκίας είς την Ρουμανία.........
Στην εύλογη έρώτησή μου πόσο χρονών ήτο ό παππούς μου άπάντησε 50 (πεντήκοντα)..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου είναι συμπαθής. Έχει λαμπρό βιογραφικό, αξιοζήλευτη πορεία στον επαγγελματικό στίβο και πλούσια εθελοντική συνεισφορά στα χρόνια πριν την ενασχόλησή του με τα του Δήμου μας. Έχει κάνει εξαιρετικό έργο με τον Αρκτούρο, το μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης κλπ. Θεωρώ ότι είναι πετυχημένος και ως Δήμαρχος.
Στα 50 έκανα τον γύρο Πελοποννήσου αυθημερόν...και στα καπάκια έριχνα και ενα τρίωρο........
.... κάποτε κορασίς άπό τας μη θρυλικάς ίέρειας της Αφροδίτης μου έδήλωσε εύθαρσώς & άνευ & της ελαχίστης αίδούς κατόπιν τής κραιπάλης είς την κλίνην τής ηδονής ότι ...... παππούς τήν επιδότησε για οικοδόμηση οίκίας είς την Ρουμανία.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Απολλων Καλαμαριας;
Ασφυκτιώ... Δεν υπάρχει οξυγόνο στην μποτίλια μου ... Κλώνος της κας. 'Εριναλ είσθε;;;
Η θέσις σας πλέον καθίσταται δυσχερεστάτη.
Δεύτερη και τελευταία ερώτησις και ουσιαστικά η τελευταία σας ευκαιρία.
Ποία είναι η μία, μοναδική και περίλαμπρος ποδοσφαιρική ομάς, κοσμούσα την πόλη μας και την Μακεδονία εν γένει;
Ο Απολλων Καλαμαριας;![]()
Και οδευει ταχεως προς την Δ.Μην διαταράττετε την πορείαν της Ανακρίσεως.
Δια να μην ομιλήσω για την τοπική ομόδα σας, η οποία εάν δεν σφάλλω είναι στην Γ΄ Εθνική πλέον ...
Και οδευει ταχεως προς την Δ.
Χωρις να τρολαρω ομως, σας ειχα ξανααναφερει παλιοτερα οτι η οικογενεια μου, διατηρουσε φιλικους δεσμους με την οικογενεια του κορυφαιου ποδοσφαιριστη-σημαια της ομαδας σας, τον οποιο γνωριζω απο 14 χρονων.
........Στα 50 έκανα τον γύρο Πελοποννήσου αυθημερόν...και στα καπάκια έριχνα και ενα τρίωρο...![]()
Αχ, ας ειμουνα 50, και ας ειμουν και με ενα ματι :S........
..... στά 50 έκανα καταδυση στά 60 καπάκι έριχνα 2 ... & ξανά καπάκι ρίψη μέ έλέυθερη πτωση από τα 2000 πόδια.....