Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Γρήγορη βόλτα δεν πηγές την κωλογρια![]()
Θα σου δώσω ένα tip, μη βιάζεσαι να απαντήσεις την ίδια μέρα, σκέψου καλάΑναρωτιέμαι αν μπορώ να παραστώ κατά την εξέταση της υποθέσεως μου...;;
Tι λες ρε Τζιμαρα; Οσο βγαζω τον σκυλο, αυτην την βγαζω και 5 λεπτα παραπανωΓρήγορη βόλτα δεν πηγές την κωλογρια![]()
Tι λες ρε Τζιμαρα; Οσο βγαζω τον σκυλο, αυτην την βγαζω και 5 λεπτα παραπανω![]()
Εξ αλλου εχει και τρου ντεντεκτιβ στην ερτ1![]()
Γεια σου φίλε Τζιμάρα![]()
μη φύγεις πάω μέχρι το περίπτερο και επιστρέφω.
Σας ευχαριστώ θερμά για το τιπ.Θα σου δώσω ένα tip, μη βιάζεσαι να απαντήσεις την ίδια μέρα, σκέψου καλά
έτσι κάναν και σε μένα θέλει λίγο χρόνο να το βρεις
και μελέτησε γενικώς ;)
Ξερεις τι στρωσιμο μου εχει ριξει εδω και 35 χρονια ο εισαγγελεας, για να με φερει στα μετρα της; (ετσι τουλαχιστον νομιζει) και να νομιζει οτι εχει αυτη τον ελεγχο;![]()
![]()
![]()
Έχεις τον έλεγχο ρε θηρίο γιαυτο σε παραδέχομαι![]()
![]()
Ξερεις τι στρωσιμο μου εχει ριξει εδω και 35 χρονια ο εισαγγελεας, για να με φερει στα μετρα της; (ετσι τουλαχιστον νομιζει) και να νομιζει οτι εχει αυτη τον ελεγχο;
Σε μπερδεψα τωρα![]()
Χρειαστηκαν πανω απο 30 χρονια για να καταλαβω οτι σε οποιαδηποτε αντιπαραθεση με την γυναικα σου θα βγεις χαμενος.Δεν με μπέρδεψες καθόλου
Έχεις απόλυτη συναίσθηση με τι άνθρωπο είσαι και της εδωσες αυτά που εκείνη νομίζει ότι είναι τεράστιες υποχωρήσεις ενώ για σένα είναι απλά οκ!
Ο τρόπος που το έκανες όλο αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία σου![]()
![]()
![]()
Χρειαστηκαν πανω απο 30 χρονια για να καταλαβω οτι σε οποιαδηποτε αντιπαραθεση με την γυναικα σου θα βγεις χαμενος.
Γι αυτο της εχω δωσει να νομιζει οτι εχει αυτη τον απολυτο ελεγχο.![]()
Γεια σου φίλε Τζιμάρα![]()
μη φύγεις πάω μέχρι το περίπτερο και επιστρέφω.
Εσυ μάλλον έκατσες να πηδήξεις και την περιπτερου :- :-
Καλο ξημέρωμα παιδγια![]()
![]()
![]()
Σύμφωνα με το καταστατικόΣας ευχαριστώ θερμά για το τιπ.
Κατανοώ αγαπητέ μου την έγνοια σας, όμως, για να γίνετε αποδεκτός από την γερουσία του παρόντος νήματος
πρέπει κι εσείς όπως και πλείστοι τόσοι άλλοι, να περάσετε από το προβλεπόμενο τεστ popov.
Παρότι μου είστε συμπαθής, δεν μπορώ να παρακάμψω τη διαδικασία. Ρωτήστε και τον νηματοθέτη να σας
το επιβεβαιώσει, καθώς και τόσους άλλους φίλους οι οποίοι έγραψαν εξετάσεις.
Η επιμονή και η ειλικρινής προσπάθεια, να ξέρετε ότι επιβραβεύονται. Σε ένα νήμα βετεράνων δεν χωρούν
υπεκφυγές...![]()
![]()