NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Στον κώλο σου πουστρα
με απαξιωσες....κανω καλο σκουπισμα σφουγγαρισμα και καθαρισμα τζαμιων....απλωνω χαλια και πλενω μετρια τα ποτηρια....στα πιατα ειμαι κορυφη....
Αλλά κι εσείς φίλτατε, δεν βάζετε μυαλό και εξακολουθείτε να ξύνεστε στου γεροτράγου τη μαγκούρα.
Ύστερα, φταίει... ο ανακριτής popov!
"...και την βοηθούν αφάνταστα στις στασεις «ανσασερ»... μπορεί να ανεβοκατεβαίνει όσο θέλεις..."
Δεν γνωρίζετε προφανώς, ότι το ασανσέρ στους αληθινούς μικροτσούτσουνους παραμένει καρφωμένο στο ισόγειο...
Για τον κ. Τρίβη, που είναι κάπως σε καλύτερη μοίρα, άντε μετά βίας να φτάνει μέχρι τον πρώτο όροφο...
Ακούς εκεί "...μπορεί να ανεβοκατεβαίνει όσο θέλεις..."
ημερας υπαρχουν θειε μου?Μεγάλη εφεύρεση ο καθετήρας νυκτός!!!
Δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι κάθε μισή ώρα δι΄ ούρησιν...!!!
Καλημέρα, παππούδια!
ημερας υπαρχουν θειε μου?
Πέρδονται τα θήλεα;....
ποσο ρομπα εισαι ρε θειε???????????????????
Υπάρχουν παιδί μου.
Ονομάζονται ουροσυλλέκτες περιπάτου.
Λίαν χρήσιμοι και παρέχοντες μεγίστην ανακούφισην, δι΄ ημάς τους πάσχοντας εξ ακρατείας εις την ούρησιν!
https://[URL unfurl="true"]www.coloplast.gr/Global/3_Bladder%20and%20Bowel/Conveen%20campaign%20page/conveen_illustration_704x396_transparent.png[/img[/URL]]
[/quote]
θειε μου....
σε αγαπω πολυ
θειε μου1. Δεν είμαι θείος σας!
2. Η ανθρωπότης [=πλέμπα ] θα κατανοήσει το νηματοθέτη μετά από μερικούς αιώνες...
Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
θειε μου....
σε αγαπω πολυ
θειε...Καμία φίλη έχει η γκόμενά σας, για να μου την γνωρίσετε και να με αγαπήσει και αυτή πολύ;;;
θειε...
επαιξα και κερδισα σημερα....
ΚΑΙ 40αρα ρωσιδα ΚΑΙ 19 χρονη ρουμανα....Δηλαδή;
ΚΑΙ 40αρα ρωσιδα ΚΑΙ 19 χρονη ρουμανα....
σε ευχαριστω για ολα....
που εισαι θειος μου......
Παρακαλώ, παιδί μου!
Υ.Γ. Δεν γνωρίζω γιατί με ευχαριστείτε...