spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Καλα που το διευκρινησες, γιατι εδω μεσα γινεται της πουτανας..........ολοι ξεσκιζονται και ολοι το παιζουν παρθενες.
σωστός ο κωλό-γερας
Καλα που το διευκρινησες, γιατι εδω μεσα γινεται της πουτανας..........ολοι ξεσκιζονται και ολοι το παιζουν παρθενες.
είδαΚαλησπερα φιλε δες λιγο πμ
Λες να τον δούμε να γράφει κριτική για την Ζωη?Προβλέπω ο μεσιέ Jim να στοχεύσει και τις τηλεφωνήτριες στο εγγύς μέλλον!
όταν έκανα εγω τους υπολογισμους και το εβγαλα 25 εσεις δεν πιστευατεΚαλα ρε Τζιμακο, με τον πονο μας παιζεις ετσι; Ανσασερ; Δηλ. πολυκατοικια το οργανο; Και ποσες καθονται σε αυτο;
Και ποσους οροφους εχει; (Τι διαολο, εγω θα κανω την δουλεια του ανακριτη;)
κλώνος του μουνιβαγονη εισαι?ένα καλο γεροντακι εδώ ο κυριος μπλιζ μπλιτσ καπως ετσι ζει ακομα??
φυσιογνωμικα εμοιαζε καπως ετσι
όταν έκανα εγω τους υπολογισμους και το εβγαλα 25 εσεις δεν πιστευατε
οχι ρε ...ο ιδιος ειναικλώνος του μουνιβαγονη εισαι?
εσυ εισαι γειτονας δεν θα σε δωσωΠόσο δίκιο είχες Νικόλα. Αλλά με τις τελευταίες κριτικές του ξεσκεπάστηκε ο σαρδανάπαλος
ο μουνιβαγόνης με άλλο όνομα?οχι ρε ...ο ιδιος ειναι
εχω μια τεραστια διαθεση να πειραξω τον τομα για τα ταπερακια ....ο μουνιβαγόνης με άλλο όνομα?
Τζανγκο ο τιμωρός!ο μουνιβαγόνης με άλλο όνομα?
εσυ εισαι γειτονας δεν θα σε δωσω
Κανονισε Τριτη-Τεταρτη με τους γειτονες κερναω καφε πλατεια. Πρωι ομως γιατι μεσημερι θα εχω αλλες υποχρεωσειςεσυ εισαι γειτονας δεν θα σε δωσω
τι υποχρεωσεις θειε?Κανονισε Τριτη-Τεταρτη με τους γειτονες κερναω καφε πλατεια. Πρωι ομως γιατι μεσημερι θα εχω αλλες υποχρεωσεις
Κανονισε Τριτη-Τεταρτη με τους γειτονες κερναω καφε πλατεια. Πρωι ομως γιατι μεσημερι θα εχω αλλες υποχρεωσεις
που τη θυμηθηκες ρε?εχω μια τεραστια διαθεση να πειραξω τον τομα για τα ταπερακια ....
εσυ θελω να μας πεις για την κουκουβαγια....
κωλογερακο θα σε περιμενω με το τρικυκλοΚανονισε Τριτη-Τεταρτη με τους γειτονες κερναω καφε πλατεια. Πρωι ομως γιατι μεσημερι θα εχω αλλες υποχρεωσεις
Τι υποχρεωσεις παιδι μου να εχει ενας παππουλης στην ηλικια μου; Αθηνα κατεβαινω μετα απο πολυ καιρο.Πρεπει να κανω καποιες εξετασεις για την υγεια μου. Ζαχαρο, χοληστερινη, προστατης, οταν θα ερθεις στην ηλικια μου θα καταλαβεις :Sτι υποχρεωσεις θειε?
ποναει η πλατη του και θα παει στη γιατροτι υποχρεωσεις θειε?
θα της εχει ο μπλιτς...κραταει αρχειο σιγουρατζα...και εμενα το σκουληκι που καπνιζει αυτος μου το εστειλε,το ειχα χασει απο τοτε που με σουταρανεπου τη θυμηθηκες ρε?
αλήθεια πως να βρω τις φωτο της κουξκουβαγιας μου που ανεβαζα τοτε? :-