rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.714
- Πόντοι
- 12.946
Τέτοια να λέτε και θα μπει ο Θείος μπλιζ το πρωί να μας παραδώσει στη δημοσία χλεύη :SΤούμπ κ ροντ είναι Πειραιά. Λατρεύω Πειραιά
Τέτοια να λέτε και θα μπει ο Θείος μπλιζ το πρωί να μας παραδώσει στη δημοσία χλεύη :SΤούμπ κ ροντ είναι Πειραιά. Λατρεύω Πειραιά
σας φιλω στα μουτρα ολους....
υπαγω.....
σεξ βια δολοφονιες στο νημα των παππουληδων σημερα
Ακόμη καπνίζετε αγαπητέ;Στηρίζουμε σκοτεινές δυνάμεις
κι εγώ υπάγω στο περίπτερο γιατί μου τελειώσαν τα τσιγάρα :S
Όχι εδώ είμαιΑκόμη καπνίζετε αγαπητέ;
Ξενυχτάτε;Όχι εδώ είμαι
Ξενυχτάτε;
Ναι θα στολησουμε και τον επιταφιο σε λιγο.Ξενυχτάτε;
Κερναω καφε για ξενυχτι αμα λαχει ναουμ.όσο περνάει η ηλικία τα χαλάμε με τον ύπνο
στα νιάτα μου ξεραινόμουν 12-14 ώρες σερί, τώρα ένα 5ωράκι και πολύ μου είναι :S
Πότε πέρασαν τα Χριστούγεννα και πάμε για Πάσχα ούτε που το κατάλαβαΝαι θα στολησουμε και τον επιταφιο σε λιγο.
Μέσα, πήγε η κυρία Έρη για μάσκα ομορφιάς και θα ξημερωθούμε στο πληκτρολόγιο :SΚερναω καφε για ξενυχτι αμα λαχει ναουμ.
Μην ανησυχείτε. Θα κοιμηθούμε μία και καλή κάποια στιγμήόσο περνάει η ηλικία τα χαλάμε με τον ύπνο
στα νιάτα μου ξεραινόμουν 12-14 ώρες σερί, τώρα ένα 5ωράκι και πολύ μου είναι :S
Μέχρι τότε ελπίζω να τα καταφέρουμε να φύγουμε πλήρεις έργωνΜην ανησυχείτε. Θα κοιμηθούμε μία και καλή κάποια στιγμή
Είστε σε πολύ καλό δρόμο ;)Μέχρι τότε ελπίζω να καταφέρουμε να φύγουμε πλήρεις έργων
ΠροσπαθούμεΕίστε σε πολύ καλό δρόμο ;)
Μπήκε η Έρη σαλιαρισε με τον Ροντ και κοιτάτε
Σοροπαδικο το κάνατε
Εχουμε παρει το... καλο παραδειγμα βλεπεις...Μπήκε η Έρη σαλιαρισε με τον Ροντ και κοιτάτε
Σοροπαδικο το κάνατε
από ποιον ρε;Εχουμε παρει το... καλο παραδειγμα βλεπεις...