erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φοβουμαι ότι δεν θα κάθεται καλά το χαλακι πάνω στη νάρκηναρκη στο χαλακι της εξωπορτας....
φοβουμαι ότι δεν θα κάθεται καλά το χαλακι πάνω στη νάρκηναρκη στο χαλακι της εξωπορτας....
ΠολλέςΣκέφτομαι να εξοντωσω τον σύζυγό καλού κακού. Έχετε καμία ιδέα ?
κροκοδειλους στην μπανιερα?φοβουμαι ότι δεν θα κάθεται καλά το χαλακι πάνω στη νάρκη
σκεφτόμουν και τα πιρανχας...Πολλές
Στιλέτο στη πλάτη ή άμα θέλετε να φανεί σαν ατύχημα άδειασμα στα υγρά φρένων/ ηλεκτροπληξία στο μπάνιο, δηλητηρίαση κλπ :S
μπορεις επισης να τον στειλεις στον θειο μου τον μπλιζαραι.....δεν θα αντεξει θα αυτοκτονησει και θα εισαι και καθαρη απο φονοσκεφτόμουν και τα πιρανχας...
είναι βαρύ ζώο θα μου χαλάσει την μπανιέρα...κροκοδειλους στην μπανιερα?
τι λες καλε... Αυτοί θα τα βρουν και θα βγουν για γκομενεςμπορεις επισης να τον στειλεις στον θειο μου τον μπλιζαραι.....δεν θα αντεξει θα αυτοκτονησει και θα εισαι και καθαρη απο φονο
σκεφτόμουν και τα πιρανχας...
κροκοδειλους στην μπανιερα?
θα παρουμε μικρα...σχεδον αορατα....θα τον τρωνε και δεν θα καταλαβαινει τι γινετε....είναι βαρύ ζώο θα μου χαλάσει την μπανιέρα...
χμ... Να του κόψω κ τα αυτιά όμως ?θα το καταλάβει ο ιατροδικαστής, που βρέθηκαν στη μπανιέρα
ενώ ένα πιστολάκι που ενώ ήταν στην πρίζα έπεσε κατά λάθος στη μπανιέρα είναι πιο νορμάλ
τι λες καλε... Αυτοί θα τα βρουν και θα βγουν για γκομενες
σαουλ κανονικα εγω θα προτεινα στην ερι να βαλει πολλα βυζια να τον πνιξουν αλλα δεν θα της αρεσει...
Αμέ γιατί όχιχμ... Να του κόψω κ τα αυτιά όμως ?
τον βλέπετε ? Με τρολαρει κιόλας... Ο αλητης
εσένα από την αρχή σε συμπάθησα. Φαίνεται παιδί μου ο άνθρωπος από τις πρώτες λέξειςΑμέ γιατί όχι
ξεροχυνω ο θειος να ειναι ο γαλιφιανακης