Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.456
- Πόντοι
- 28.246
Καλό μήνα επίσης! Αλλά γιατί βάζετε τέτοιες φωτό; Σας τρώει... ο κώλος σας;Καλό μήνα, χούφταλα!
Καλό μήνα επίσης! Αλλά γιατί βάζετε τέτοιες φωτό; Σας τρώει... ο κώλος σας;Καλό μήνα, χούφταλα!
Καλημέρα στον νηματοθέτη και τ' ανίψια του!
Εγώ πάντως δεν είμαι ανιψιός του!
θειε πως πανε οι κοτουλες?Ούτε αυτός είναι ...
Για να επιμένει το παιδί, κάτι θα ξέρει. Μήπως πρέπει να το ψάξετε; Ή δεν θέλετε α το ψάξετε για δικούς σας λογους;Ούτε αυτός είναι ...
Για να επιμένει το παιδί, κάτι θα ξέρει. Μήπως πρέπει να το ψάξετε; Ή δεν θέλετε α το ψάξετε για δικούς σας λογους;
Μαλάκα, Γαριδάκη, αν δικαιωθείς εξαιτίας μου, θέλω το 10-20% της περιουσίας. Μην το φας όλο εσύ στα κωλόμπαρα.
θειε πως πανε οι κοτουλες?
Μαλάκα, Γαριδάκη, αν δικαιωθείς εξαιτίας μου, θέλω το 10-20% της περιουσίας. Μην το φας όλο εσύ στα κωλόμπαρα.
εχει για ολους ο θειος ζεμπου..και ο αστατος και εσυ και ολα τα παιδια θα φτιαχτουμεΜαλάκα, Γαριδάκη, αν δικαιωθείς εξαιτίας μου, θέλω το 10-20% της περιουσίας. Μην το φας όλο εσύ στα κωλόμπαρα.
Πένομαι!
Αλλού τα έχετε τάξει, όπως μας λέτε. Άρα το παληκάρι τον γαριδάκη τον αφήσατε στον άσο..Τις τρώνε, παιδί μου, στο KFC ...
Ο πραγματικός και μόνος ανεψιός μου, κ.Astatos123
εχει για ολους ο θειος ζεμπου..και ο αστατος και εσυ και ολα τα παιδια θα φτιαχτουμε
Δεν είμαι παιδί του!εχει για ολους ο θειος ζεμπου..και ο αστατος και εσυ και ολα τα παιδια θα φτιαχτουμε
Αλλού τα έχετε τάξει, όπως μας λέτε. Άρα το παληκάρι τον γαριδάκη τον αφήσατε στον άσο..
Δεν είμαι παιδί του!
κατσε να την κανει για τοπους χλοερους ο θειος και θα καει το πελεκουδι...Δεν είμαι παιδί του!
Αν πάντως την περιουσία δεν έχετε που να την αφήσετε δεν θα έλεγα όχι να σας έδινα το IVAN λογαριασμού. Έτσι για να υπάρχει.
Αν πάντως την περιουσία δεν έχετε που να την αφήσετε δεν θα έλεγα όχι να σας έδινα το IVAN λογαριασμού. Έτσι για να υπάρχει.
Στο Ίδρυμα Προστασίας Μεσογειακού Μέρμηγκος!
Και μετά θέλεις και να σε αναγνωρίσει για συγγενή. :Sκατσε να την κανει για τοπους χλοερους ο θειος και θα καει το πελεκουδι...
Μαλακία θα κάνετε. Εγώ θα τα αξιοποιήσω καλύτερα.
Και μετά θέλεις και να σε αναγνωρίσει για συγγενή. :S
Έπρεπε να πεις ο θεός να κόβει χρόνια από εμένα (εσένα δηλαδή) και να τα δίνει στον θείο.