rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.447
- Πόντοι
- 12.946
είχαμε κρούσματα?μήπως κάτι που να ταιριάζει με
είχαμε κρούσματα?μήπως κάτι που να ταιριάζει με
Είσαι μεγάλο πειράζει γιαμήπως κάτι που να ταιριάζει με
το πρωι να δεις νικ που μαζευονται εδω ενα σωρο ντιντιδες και γραφουν...μήπως κάτι που να ταιριάζει με
ριξε ενα πουτσο να σου περασουνΈχω νεύρα
βλέπεις ραοπαο?Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ περιμένω next top model να δω τι θα γράψει πάλι ο ρέιπει
Καλησπέρα σας
μπινελίκια είπα θέλω να ρίξω ρε μαλάκαριξε ενα πουτσο να σου περασουν
Δεν σου έκατσε..Έχω νεύρα
Χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσουν οι συναγωνιστές, η θεματολογία του μεγέθους του νήματος, με κάνει προτιμώ να διαβάζω τις μαλακίες του ρέιπειβλέπεις ραοπαο?
το πρωι να δεις νικ που μαζευονται εδω ενα σωρο ντιντιδες και γραφουν...
και να καθόταν, με τι? Εικονίτσες?Δεν σου έκατσε..
Καλά κι εγω βλέπω αλλά σε άλλο κανάλιΧωρίς να θέλω να με παρεξηγήσουν οι συναγωνιστές, η θεματολογία του μεγέθους του νήματος, με κάνει προτιμώ να διαβάζω τις μαλακίες του ρέιπει
και εγω γουσταρω οταν αχνοφαινετε κατι παθαινει ντελιριο...Χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσουν οι συναγωνιστές, η θεματολογία του μεγέθους του νήματος, με κάνει προτιμώ να διαβάζω τις μαλακίες του ρέιπει
Τώρα..μας την είπανε...η μου φαίνεται...Χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσουν οι συναγωνιστές, η θεματολογία του μεγέθους του νήματος, με κάνει προτιμώ να διαβάζω τις μαλακίες του ρέιπει
ειναι παλια παραδοση του νηματος τζιμ....το πρωι γραφουν ντιγκινταγκες εδωΠως ξεχωρίζεις τους ντιντιδες τρουμπ