NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Γιατί ε΄γω θα την αφήσω? Κι ας χάσω 5 κούρσες.Θα περιμένει έγκριση, πάντως τη μπύρα δεν τη γλυτώνει.
όχι μόνο θα την διαβάσω όλη θα την μάθω απέξω
Γιατί ε΄γω θα την αφήσω? Κι ας χάσω 5 κούρσες.Θα περιμένει έγκριση, πάντως τη μπύρα δεν τη γλυτώνει.
όχι μόνο θα την διαβάσω όλη θα την μάθω απέξω
εδώ που τα λέμε ουκ εν τω πολλώ το ευ ;)Γιατί ε΄γω θα την αφήσω? Κι ας χάσω 5 κούρσες.
Καλημέρα και υπάγω...!
Αυτές δεν είναι κριτικές
Ιδού κριτική
Εκείνη τη νύχτα αισθανομουν μόνος.Το μυαλό μου μου γύριζε με την ταχύτητα με την ταχύτητα της σκέψης σε πολλά και πολλές.Δεν άργησα να σηκώσω το τηλέφωνο και να κλείσω την Αρούμπα.
Ετοίμασα υποδοχή με ρεσό στην είσοδο και σαμπάνια με φράουλες και σαντιγί.
Το κουδούνι ήχησε και ως άλλος Δον Ζουάν άνοιξα με λάγνο χαμόγελο.Η κοπέλα πέρασε μέσα,φανερά εντυπωσιασμενη από την ατμόσφαιρα.
Γοητευμένος,της ψιθύρισα φιλώντας το χέρι της.
Ακολούθησε ψιλοκουβέντα και ντουζακι.
Η μουσική υπόκρουση της λίμνης των κύκνων επέδωσε μια γκλαμουριά στην ατμόσφαιρα ενώ χορεύοντας κολλητά άρχισαν οι ματιές μας να ενώνονται.
Λίγη σαμπάνια έδεσε τη φάση ενώ άρχισαν ήδη τα πρώτα γλωσσόφιλα.
Την περιποιήθηκα αρκετά,όταν ξαφνικά μου λέει: θέλω να με πάρεις από το κώλο.
Ποίημα!!! Ακολούθησε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς με πολύ squirting.
Η βραδιά κύλησε υπέροχα.
Το Μόντε Κρίστο πούρο στο τέλος σφράγισε μια θαυμάσια νύχτα.
Πριν φύγει κι ενώ τη συνόδευα στην είσοδο της δίνω τα χρήματα.Τα κοίταξε και δεν τα πήρε.Μου είπε ότι κανείς ποτέ δεν την έκανε να αισθανθεί όπως εγώ...
Προτείνεται
Αυτή είναι κριτική γατάκια
Θέλω λάικς
Κάνω up γιατί το καλοκαίρι έλειπε κόσμος και μπορεί να μην την είχατε δει.η καλύτερη κριτική που έχω διαβάσει ήταν του πολεμιστή
δεν την έχει ανεβάσει στις κριτικές του. Ποιανού είναι?Κάνω up γιατί το καλοκαίρι έλειπε κόσμος και μπορεί να μην την είχατε δει.
Ελπίζω να μας πει ένα γεια ο αγαπητός μας sith
δεν την έχει ανεβάσει στις κριτικές του. Ποιανού είναι?
Αμα διαβάζεις πολύ Νόρα μικρός...αυτά παθαίνεις όταν μεγαλώσεις.......Κάνω up γιατί το καλοκαίρι έλειπε κόσμος και μπορεί να μην την είχατε δει.
Ελπίζω να μας πει ένα γεια ο αγαπητός μας sith
Αμα διαβάζεις πολύ Νόρα μικρός...αυτά παθαίνεις όταν μεγαλώσεις.......
Δεν είανι ο τρόπος γραφής του Σιθ. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές του. Απλά τη διάβασε του άρεσε και την έβαλε.του sith είναι, σχολιάζαμε τις κριτικές κάποιων "εμπειρογνωμόνων" και ήταν η απάντηση για το πως γράφονται οι κριτικές
Δεν είανι ο τρόπος γραφής του Σιθ. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές του. Απλά τη διάβασε του άρεσε και την έβαλε.
Νομίζω
τίποτα ακόμα
Καλημέρες παλουκάρια
Είμαι χαμένος στο κόσμο μου τελευταία... :-
Όλοι καλά βλέπω,δεν ανησυχώ
ΚαλημέραΚαλημέρες παλουκάρια
Είμαι χαμένος στο κόσμο μου τελευταία... :-
Όλοι καλά βλέπω,δεν ανησυχώ