NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
το 2 ΡετσίνααααααααΨηφίσατε, κυρία;
το 2 ΡετσίνααααααααΨηφίσατε, κυρία;
Κι εγώ που δεν είμαι, τα ίδια λέω
Εσύ πάλι τι διαβάζεις? Είμαστε καλά παιδιά δεν παρασύρουμε κανέναν
Καλά κουκλάρα μου, εσύ?
Τι κάνεις Νικόλα? Πως πάνε τα κέφια και οι κραιπάλες παντός είδους?
Να ψηφίσω φίλτατοι αλλά ποιος είναι ο κ. Ροντρίγκεζ και τι συμβαινει με την Ερη? Εχω χάσει επεισόδια?το 2 Ρετσίναααααααα
Καλά θα σε βγάλω νικητή της ψηφοφορίας θες δε θες.Καλά κερνάω γλαρόσουπα
Καλά κουκλάρα μου, εσύ?
Σιγά τις κραιπάλες, πίνω, τρώω και κοιτάζω κοριτσάκια
Ένα ανήμπορο γεροντάκι που δέχεται μπουλινκ :SΝα ψηφίσω φίλτατοι αλλά ποιος είναι ο κ. Ροντρίγκεζ και τι συμβαινει με την Ερη? Εχω χάσει επεισόδια?
Έχε μου εμπιστοσύνη. Ειναι ένα ειδύλλιο, ένας μεγάλος έρωτας που υποβόσκει μεταξύ του νέου μέλους μας Ροντ και της Έρης.Να ψηφίσω φίλτατοι αλλά ποιος είναι ο κ. Ροντρίγκεζ και τι συμβαινει με την Ερη? Εχω χάσει επεισόδια?
Έχε μου εμπιστοσύνη. Ειναι ένα ειδύλλιο, ένας μεγάλος έρωτας που υποβόσκει μεταξύ του νέου μέλους μας Ροντ και της Έρης.
Μόνο κοιτάωΣοφόν το σαφές
Πόσα καντήλια έχουν πέσει από την Έρη? Ειναι ενδεικτικό του μεγέθους του ειδυλλίου.Έχε μου εμπιστοσύνη. Ειναι ένα ειδύλλιο, ένας μεγάλος έρωτας που υποβόσκει μεταξύ του νέου μέλους μας Ροντ και της Έρης.
Πόσα καντήλια έχουν πέσει από την Έρη? Ειναι ενδεικτικό του μεγέθους του ειδυλλίου.
Καθόλου καντήλια, βρίζει εμάς τους παλιούς της φίλους και με τον ροντ είναι μέσα στα σορόπια.Πόσα καντήλια έχουν πέσει από την Έρη? Ειναι ενδεικτικό του μεγέθους του ειδυλλίου.
ΤΙ λες να φορεθει φετος τα χριστουγεννα απο εσωρουχα?Πόσα καντήλια έχουν πέσει από την Έρη? Ειναι ενδεικτικό του μεγέθους του ειδυλλίου.
Καθόλου καντήλια, βρίζει εμάς τους παλιούς της φίλους και με τον ροντ είναι μέσα στα σορόπια.
Για να φανταστείς είναι ο τρίτος που του κάνει λάικ σε κριτική μετά τους αείμνηστους the saint και Vlandis που χάθηκαν στο κρεβάτι της.
ΤΙ λες να φορεθει φετος τα χριστουγεννα απο εσωρουχα?
ποσο μας επηρεαζει ο σταυρος αφροδιτης ερμη στον αστερισμο των διδυμων?
πουσαι ρε ρεγκινα να πουμε καμμια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα που ολο ντιντιδες μαζευονται?