Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
καμια δεν σου ξεφεύγει![]()
κι εγω λεβεντόγερος, δείχνω μόλις 75, σε τρώωΟ παππούς δεν θα με αφήσει έτσι... Άλλωστε είμαι και ομορφόπαιδο...αυτό δεν μετράει...?
Μηπως μπορέις να βοηθήσεις κι εμένα να κάνω μερικά βήματα? Έχεις κανένα Π καλό να μου προτείνεις?Την Έμιλυ τη βοήθησα στα πρώτα της βήματα, δεν ξεχνιέται...
Όπως φυσικά και την Alexis που έχω άβαταρ!
Ο ΕΡΩΤΑΣ
Ο παππούς δεν θα με αφήσει έτσι... Άλλωστε είμαι και ομορφόπαιδο...αυτό δεν μετράει...?
Κι αυτούς που τον έχουν σαν μυρμήγκι. Εμένα δλδ.Φοβάμαι borbi ότι αγαπάει πιο πολύ τα μυρμήγκια![]()
![]()
κι εγώ γνωστούς κώλους
σα να βλέπω γνωστές φάτσες...![]()
κι εγω λεβεντόγερος, δείχνω μόλις 75, σε τρώω![]()
Άσε Jimy...βασανιζομαι στο gym...με ένα μωρακι...άλλο πράμα... Ξέρω τι να κάνω...αλλά μετά έχει παντόφλα...Φοβάμαι borbi ότι αγαπάει πιο πολύ τα μυρμήγκια![]()
![]()
κι εγώ γνωστούς κώλους![]()
Υπάρχει και η γοητεία των πράσινων...κίτρινων...και μωβ...χρωμάτων...Δεν είναι μόνο ότι μικρό δείχνεις Νικόλα... είναι και η γοητεία του περπατημένου άνδρα![]()
![]()
![]()
Πες τα στο borbi αυτά.Δεν είναι μόνο ότι μικρό δείχνεις Νικόλα... είναι και η γοητεία του περπατημένου άνδρα![]()
![]()
![]()
Μηπως μπορέις να βοηθήσεις κι εμένα να κάνω μερικά βήματα? Έχεις κανένα Π καλό να μου προτείνεις?
Βλ. Προηγούμενο ποστΠες τα στο borbi αυτά.
Μηπως μπορέις να βοηθήσεις κι εμένα να κάνω μερικά βήματα? Έχεις κανένα Π καλό να μου προτείνεις?
Χαχαχα
Δεν σώζεσαι με Π, θέλεις αμαξίδιο να φορτώνεις και γκομενάκια!
Δες βαιμπερΧαχαχα
Δεν σώζεσαι με Π, θέλεις αμαξίδιο να φορτώνεις και γκομενάκια!
Άσε Jimy...βασανιζομαι στο gym...με ένα μωρακι...άλλο πράμα... Ξέρω τι να κάνω...αλλά μετά έχει παντόφλα...![]()
Ποια 25 ...? Θες να σου πω?Εεεεμμμ αφού πήγατε και παντρευτηκατε από τα 25![]()
![]()
Τώρα άλλαξε παντόφλες στο σπίτι (παρε αυτές τις ελαφριές με το γουνάκι) και κανε το σταυρο σου και βουρ....
έχω σπρέυ όλα τα χρώματα. θα βαψω ταληραΥπάρχει και η γοητεία των πράσινων...κίτρινων...και μωβ...χρωμάτων...![]()