astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Το παραδέχομαι...
Σήμερα θα φάω μέχρι σκασμού για να το φέρω στα ίσια.
Το παραδέχομαι...
Σήμερα θα φάω μέχρι σκασμού για να το φέρω στα ίσια.
Εγώ βλέποντας ότι ο παππούς Bliz θα μας πεθάνει όλους... ξεκίνησα body pump...μπας και αντέξω κάποια χρόνια ακόμη...Άστατε πήγα για μπάσκετ χθες και σήμερα πεθαίνω.
Αντί να πάω για μπριζολάκια το έριξα στον αθλητισμό ο κωλόγερος![]()
Εγώ βλέποντας ότι ο παππούς Bliz θα μας πεθάνει όλους... ξεκίνησα body pump...μπας και αντέξω κάποια χρόνια ακόμη...
Εγώ βλέποντας ότι ο παππούς Bliz θα μας πεθάνει όλους... ξεκίνησα body pump...μπας και αντέξω κάποια χρόνια ακόμη...
η ψήφος μου πιάνει για 10Η δικια σου ψήφος θα έδινε καθαρό προβάδισμα
Εσυ την έστειλες στο φανάρι![]()
γιατί δοντάκια νέος?
επιβεβαιωνω αυτός ειναι ο ροντΠάλι με γλωσσοτρώτε και έχω επαναληπτικό εκτός έδρας.
Αλλά επειδή είσαστε καλά "παιδιά" θα αρχίσω να αποκαλύπτω τα μυστικά μου ;)
Μάλλον θα εντυπωσιάστηκε επειδή είμαι αθλητικός τύπος και σηκώνω 54kg
Ιδού το αποκαλυπτικό βίντεο:
μπα που να φας τη γλωσσα σου ρεnik pame gia mprizolakia?
γιατί δοντάκια νέος?![]()
Δεν αφήνεις τον μύθο του ανακόντα και να μας πεις για το σεξ στο γραφείο?Ε ήταν λίγο υπερβολικό το «δεν κάνω τίποτα» όταν το λέει το ανακόντα
Φίλε μου καλέ... καθόλου μαλακια...αυξάνει μεταβολισμό!...καίει λίπος!...αυξάνει μυϊκή μάζα!...αποκτάς αντοχή...Κάνει δουλειά αυτή η μαλακία;
Θέλω να χάσω μερικά κιλά, 75-80 μήπως βγάλω γκομενα επιτέλους
![]()
Δεν αφήνεις τον μύθο του ανακόντα και να μας πεις για το σεξ στο γραφείο?![]()
Φίλε μου καλέ... μονο μαλακια...αυξάνει μεταβολισμό!...καίει λίπος!...αυξάνει μυϊκή μάζα!...αποκτάς αντοχή...βοηθάει πολύ πόδια...
Τα μάθατε? Ο καλωδιομένος κάνει και σεξ στο γραφείο. Αυτό πάει πολύ δε νομίζετε? Ποιος είναι ο Μπλιζ? Σε λίγο θα μας πει πως την λενε και Μ![]()
μπα που να φας τη γλωσσα σου ρε
θα σκάσεις απο το φαγητο, τελευταια που σε ειδα ησουν 5 κιλά πάνω από μενα 168
αλλα εγω ειμαι καιψηλός 1,55 όχι σαν εσενα 1,54?