blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.708
- Πόντοι
- 26.096
Χάθηκε η Έρη, χάθηκαν όλες!
Ο κ. troubakhs μου ελπίζει .. Γι΄ αυτό σιγολιώνει ... Φευ!
Χάθηκε η Έρη, χάθηκαν όλες!
rodriguez! Ξέρεις τι μανίκι είναι να ανοίξεις φύλλο για πίτα; Και εγώ είμαι της παλιάς σχολής, το ανοίγω με πλάστη, όχι με το μηχανάκι που έχει τους κυλίνδρους... Με τον πλάστη θα στην κάνω όσο το πάχος μιας φέτας ζαμπόν, την τσουτσού.
η ερι ειναι κολητη μου πια...Ο κ. troubakhs μου ελπίζει .. Γι΄ αυτό σιγολιώνει ... Φευ!
η ερι ειναι κολητη μου πια...
Τι μηχανάκι ντολμαδοπαρασκευαστή
Καλά άμα την βρείτε σφύριξτε μου κλέφτικα :S ακόμα την ψάχνω :S
[move][/move[/URL]]
Δεν έχει μάτια πια για τίποτε και για κανέναν άλλον...
Έχει τυφλωθεί ...
[move][/move[/URL]]
Τώρα βρήκε και αυτός ο Vlandis 4 ( ) να εξαφανιστεί >
καλά ήταν τα πράγματα θα περνούσα απαρατήρητος
Τώρα βρήκε και αυτός ο Vlandis 4 ( ) να εξαφανιστεί >
κανονισε κακομοιρη μου να μην φερθεις καλα στην ερι μας θα σε φουνταρω στα βραχια της πειραικης...Τώρα βρήκε και αυτός ο Vlandis 4 ( ) να εξαφανιστεί >
Δεν χρειάζεται να της κάνει κάτι. Ετοίμασε το τσιμέντο...κανονισε κακομοιρη μου να μην φερθεις καλα στην ερι μας θα σε φουνταρω στα βραχια της πειραικης...
κανονισε κακομοιρη μου να μην φερθεις καλα στην ερι μας θα σε φουνταρω στα βραχια της πειραικης...
Το είπαμε και χθες..
Η απουσία του μακαριστού Vlandis4 απέδειξε ότι η Φύση απεχθάνεται τα κενά ...
Φευ δι΄ υμάς!
κανονισε κακομοιρη μου να μην φερθεις καλα στην ερι μας θα σε φουνταρω στα βραχια της πειραικης...
Υπόσχομαι ότι θα είμαι Κύριος
Η φύση καλά κάνει, αλλά ο V4 μου είχε βάλει πλάτη άντε τώρα να βρω υποστηρικτή :S
Υπόσχομαι ότι θα είμαι Κύριος
Το έχω διαβάσει όταν μου υποδείξατε να μελετήσω τις 16.000 σελίδες τότε,Οφείλω βεβαίως να σας ενημερώσω ότι η κα. Έριναλ είναι φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ, με συχνή παρουσία στην Τούμπα ...
Το έχω διαβάσει όταν μου υποδείξατε να μελετήσω τις 16.000 σελίδες τότε,
τώρα όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα 500 μέτρα από το Καραΐσκάκη