Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.418
- Πόντοι
- 28.246
Είστε μεγάλα κωλόπαιδα
Είστε μεγάλα κωλόπαιδα
Είστε μεγάλα κωλόπαιδα
O.k. θα εφαρμοστεί άμεσα Nick TriveΠαρακαλώ τον νηματοθέτη να εγκρίνει το συγκεκριμένο emo προς απόδοση σεβασμού στον Νικοτρίβη όταν θα αναφέρετε το όνομά του!
2 για αρχή και βλέπουμε...
καλά από αυτή τη μουσίτσα τον Ζεμπού και τον αδελφό μου που ψοφάει για χαβαλέ το περίμεναO.k. θα εφαρμοστεί άμεσα Nick Trive
ότι πουν οι γηραιότεροικαλά από αυτή τη μουσίτσα τον Ζεμπού και τον αδελφό μου που ψοφάει για χαβαλέ το περίμενα
εσύ τέκνον μου? παρασύρεσαι από τους προβοκάτορες?
εγώ παιδί μου είμαι ένας άκακος παππούλης, έχω να γαμήσω από το΄τε που είχαμε δραχμέςότι πουν οι γηραιότεροι
καλά άμα δεν ας αρέσει δε το βάζω
......
...... Βγάλατε πσαρακια??
εγώ παιδί μου είμαι ένας άκακος παππούλης, έχω να γαμήσω από το΄τε που είχαμε δραχμές
Για αυτό το ραμολιμέντο να δούμε τι θα κάνουμε...Βγαλαμε βγαλαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
και τη κριτική με την Maya4 πάλι το ανηψάκι την έγραψεεγώ παιδί μου είμαι ένας άκακος παππούλης, έχω να γαμήσω από το΄τε που είχαμε δραχμές
Για αυτό το ραμολιμέντο να δούμε τι θα κάνουμε...
Γερή κατασκευή όμως!Τι θες παιδι μου ?
Εγω ειμαι οπως το ειπες ενα ραμολιμεντο
Έμπαινε Γιούτσο!έχετε χάρη που έχω δουλειά τώρα να τελειώσω γιατί έχω έξοδο το απόγευμα και δεν θα δουλέψω το ταξί.
Αλλιώς με την κάβλα που έχω αυτή τη στιγμή έτσι και πήγαινα στο Ελληνίς θα ξεκινούσα από τον 6ο και θα τις έπαιρνα αμπάριζα όλες μέχρι το ισόγειο. Και όποιον έπινε καφέ κατω στην είσοδο
υπάγω
Γερή κατασκευή όμως!
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!
http://[URL unfurl="true"]www.mantraventuregroup.com/img/mature-women-naked-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τολμαω να πω οτι η συγκεκριμενη ειναι πιπινομοντελα, μπροστα σε αυτες που εχω παει φετος εγω :S
Τολμαω να πω οτι η συγκεκριμενη ειναι πιπινομοντελα, μπροστα σε αυτες που εχω παει φετος εγω :S
Τολμαω να πω οτι η συγκεκριμενη ειναι πιπινομοντελα, μπροστα σε αυτες που εχω παει φετος εγω :S