astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Βαλε τα πατομπουκαλα σου δε βλεπεις καλα
νυχοκοπτακο! παλι πεταχτηκες σαν βουρτσα! ?
Βαλε τα πατομπουκαλα σου δε βλεπεις καλα
νυχοκοπτακο! παλι πεταχτηκες σαν βουρτσα! ?
ενταξει ..δεν ξαναμιλαω ...αφου ενοχλω
Μολις την ανεβασει το αφεντικο θα την διαβασω ..
Πλεον διαβαζω μονο αυτες της παρεας ....παρα το γεγονος οτι εχω επιλεξει να μην συμετεχω τοσο ενεργα στο νημα
καλογριες!? τι καλογριες?! νεα ρατσα με αυτακια! ...............?
φερτε αλλη μια !! ,, τι να μου κανει εμενα μια μακαροναδα μονο!
Νταξειειειειει....
Θα σου σκορπίσουμε και κρεατακι από λεμονάτο από πάνω να γουστάρεις
Eγω εκανα Λαικ στη κωλαρα της και οχι στην κριτικη . Σπαθι, μου φαινεται οτι χαλασες στην κωλο-γειτονια που μενεις.Αν και δεν ειχα τη χαρα να συναντησω την εν λογω ....εχω δηλωσει θαυμαστης της
( πραγμα σπανιο για μενα να δωσω ετσι χωρις test drive ψηφο εμπιστοσυνης σε κοπελα και μαλιστα εκτος target group )
ενταξει ..δεν ξαναμιλαω ...αφου ενοχλω
Καλησπέρα αγαπητέ Νυχοκόπτη
Εμείς όμως εσένα και τα φιλαράκια σου διαβάζαμε και αποφασίσαμε να γίνουμε μέλη αυτής της ωραίας παρέας
Μας λείπουν ας πούμε τα μπινελικια σου...
καλε μου φιλε σε μια παρεα αν καποιος υπερβει τα εσκαμενα ...ο αλλος η πρεπει να αρχισει να ριχνει μπινελικια χοντρα και να τα κανει ολα πουτανα κατα το κοινως λεγομενο η να παει στην ακρη και να επιλεξει τη σιγη ...και να μην χαλασει μια κατα τα αλλα ομορφη παρεα ...
Αν σε αυτο το νημα ηταν μαζεμενα ολα τα 18 ρικα δεν θα εδινα σημασια αλλα αν η μαλακια γινεται απο ατομα σοβαρα και μαλιστα απο ατομα που γνωριζεις προσωπικα ...αυτο αφηνει πικρα ρε φιλε ...
Eγω εκανα Λαικ στη κωλαρα της και οχι στην κριτικη . Σπαθι, μου φαινεται οτι χαλασες στην κωλο-γειτονια που μενεις.
Eγω εκανα Λαικ στη κωλαρα της και οχι στην κριτικη . Σπαθι, μου φαινεται οτι χαλασες στην κωλο-γειτονια που μενεις.
Oλες οι επιτροπες εδω μεσα ειναι δημοκρατικες και ειναι τετραμελεις που αποτελουνται απο τρια ατομα. Τους εξης δυο: Τον Μπλιζ.Άμα τρως εσυ καλά θα πεις κανα καλό λογο στο θειο σου για μας
Γιατί το σύστημα διακυβέρνησης του νήματος είναι ολιγαρχικό
(δεν γράφω δικτατορικό γιατί θα φάμε κλωτσιές)
Όλες οι επιτροπές (διοικητικές, δικαστικές και εκτελεστικές) αποτελούνται από ένα άτομο!!!
Φευ
Ναι, στην κολαση που θα πας, το καζανι θα γραφει: Αγιος Σπαθης.με γειτονα εσενα και το Νικοτριβη πως να μη χαλασω ...
εγω ημουν ενας αγιος ανθρωπος
Oλες οι επιτροπες εδω μεσα ειναι δημοκρατικες και ειναι τετραμελεις που αποτελουνται απο τρια ατομα. Τους εξης δυο: Τον Μπλιζ.
Σε καμμια 20αρια μερες να με πας να με κερασεις καμμια "μπριζολα", γιατι μπριζολακια μαζι σου αποκλειεται να μεινουν για εμενα.κωλογερος! ποτε θα σε κερασω μπριζολακια!?
Ναι, στην κολαση που θα πας, το καζανι θα γραφει: Αγιος Σπαθης.
Oλες οι επιτροπες εδω μεσα ειναι δημοκρατικες και ειναι τετραμελεις που αποτελουνται απο τρια ατομα. Τους εξης δυο: Τον Μπλιζ.