blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.911
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα κύριοι
Τις μετράτε πάλι πρωί πρωί;
Καλημέρα!
Όχι βέβαια.
Αναμένουμε τις ποινές για τον Παραβάτη!
Καλημέρα κύριοι
Τις μετράτε πάλι πρωί πρωί;
Ο κακομοίρης ο Σουμάχερ έχασε 14 cm ύψος,δεν μπορώ να φανταστώ τι του απέμεινε εκεί κάτωΚαλημέρα!
Όχι βέβαια.
Αναμένουμε τις ποινές για τον Παραβάτη!
Αρνούμαι![size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Νόθευσης Ψηφοφοριών και Ελέγχου Αποτελεσμάτων ανακοινώνει ότι το νήμα ψηφίζει [size=20pt]σύσσωμο και με ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ τον κ. raopau[/size], στο νέο όμιλο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Mr Malakas 2018!
Αποκλειστική φωτογραφία από το μνημόσυνο του κ. Vlandis4!
Στο βάθος δεξιά εικονίζεται ο νηματοθέτης.
http://[URL unfurl="true"]www.agioskosmas.gr/images/Mnimosina_Kolyva.jpg[/img[/URL]]
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
[/quote] :priest: :priest: :priest: :priest: :klapste:
Αρνούμαι!
Εδώ δεν εκτελώ το καθήκον να ψηφίσω πρωθυπουργό του κράτους εκεί θα κολλήσουμε;Είσθε ο μοναδικός φίλος του.
Πλην όμως οι φιλίες δεν μπορούν να παίξουν ρόλο στην εκτέλεση του Υψίστου Δημοκρατικού Καθήκοντος κάθε μέλους του μπου!
Καλώς τον!Καλημέρα άρχοντες
Καλημέρα άρχοντες
Ο μέσος όρος του νήματος είναι 8cm ? Εγώ είμαι στα 3, αυτό σημαίνει ότι κάποιο μέλος την έχει 13. Πρέπει να γίνουν έρευνες ! Δεν μπορεί στο νήμα μας να υπάρχουν γίγαντες !
εγώ γαύρο δεν ψηφίζω[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Νόθευσης Ψηφοφοριών και Ελέγχου Αποτελεσμάτων ανακοινώνει ότι το νήμα ψηφίζει [size=20pt]σύσσωμο και με ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ τον κ. raopau[/size], στο νέο όμιλο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Mr Malakas 2018!
εγώ γαύρο δεν ψηφίζω
Κρυφοπαοκτσής είναι ...
Σημαίνει ότι είσθε το ιδανικό μέλος του νήματος.
Δεν υπάρχει μέλος με 13.
Ο μόνος Παραβάτης [ κ. Jim75jim ] εντοπίσθηκε και θα τιμωρηθεί.
ελπιζω να μην το διαβασει γιατι θα ακουσεις τα σχολιανα σου
Η επιτροπή με την γκιλοτίνα συνεδρίασε ? Ποτέ θα γίνει η τελετή για την τακτοποίηση του θέματος ? Ο τεμαχισμός του μορίου του κου Jim στα επιτρεπτά όρια είναι θέμα υψίστης σημασίας !
[size=30pt]Ουαί τοις αμαρτωλοίς![/size]
Ο μέγας τιμωρός του νήματος, κ. popov[=πγιότητα!] επέστρεψε.
Μελετά το ανακριτικό υλικό και ετοιμάζει την ετυμηγορία του.
Ο κ. Jim75jim θα λογοδοτήσει για το 25ποντό του.
Εμείς παρακολουθούμε!