iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Τη γυμναστική δεν ξέρω αλλά τη γυμνάστρια θα ήθελα να μάθω ;)Ποιος τη γαμαει την γυμναστική...
Τη γυμναστική δεν ξέρω αλλά τη γυμνάστρια θα ήθελα να μάθω ;)Ποιος τη γαμαει την γυμναστική...
Σ’ευχαριστω
Χαχαχαχα... Πάλι σε περιορισμό θα μπειΦίλε τα θέλει ο κώλος σου και σενα στο καλα να περασεις μετα την καραβιά απο αραπίνες, έπρεπε να πεις "εγώ για ένα τσαγάκι ήρθα" ποιός ακούει τωρα τον κο Popov και τον νηματοθέτη
Δηλαδή εσύ θέλεις να σε βρουν έτσι... σαν τον Κινέζο...επί το έργο...Τη γυμναστική δεν ξέρω αλλά τη γυμνάστρια θα ήθελα να μάθω ;)
Φίλε τα θέλει ο κώλος σου και σενα στο καλα να περασεις μετα την καραβιά απο αραπίνες, έπρεπε να πεις "εγώ για ένα τσαγάκι ήρθα" ποιός ακούει τωρα τον κο Popov και τον νηματοθέτη
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αναχωρήσεις από τον μάταιο ετούτο κόσμο; Αρκεί να έχεις προλάβει να τελειώσεις, μη σου τύχει καυλωμένο φάντασμα μιλάμεΔηλαδή εσύ θέλεις να σε βρουν έτσι... σαν τον Κινέζο...επί το έργο...
Που το κατάλαβες ότι πίνω τσάι :S :S :S
Χαχαχαχα... Πάλι σε περιορισμό θα μπει
Μάλλον πάνω στο τελείωμα θα σε βρει...Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αναχωρήσεις από τον μάταιο ετούτο κόσμο; Αρκεί να έχεις προλάβει να τελειώσεις, μη σου τύχει καυλωμένο φάντασμα μιλάμε
Αραπινες ... μαύρες..ερωτιαρες...όπως λέει και το τραγούδι...
Ωρε τι παθαμεεεεεε.....
θα μπορουσες να το σώσεις ή ακόμα να πας για εύφημη μνεία εάν έλεγες "μια καραβιά milf αραπίνες" εκει ο νηματοθέτης θα σε χειροκροτούσε κιόλας.
Σας αφήνω κύριοι, καλή συνέχεια
:coolcondom:
Екатерина Кищук
Απολύτως γαμεύσιμο
Απολύτως γαμεύσιμο
Τι πάθατε αγαπητέ;....
.... Ο Θεός να με συν χωρέσει φίλοι μου... Μόνο αυτό έχω να πω... Και λείπει και ο κύριος μπλιτζ για να λάβω οδηγίες..
γάμησες καλόγρια;....
.... Ο Θεός να με συν χωρέσει φίλοι μου... Μόνο αυτό έχω να πω... Και λείπει και ο κύριος μπλιτζ για να λάβω οδηγίες..