Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.045
- Πόντοι
- 2.606
αν γίνουν τα μέλη 20 θα της το βγάλεις το στρινγκ?
έλα ρε γομολάστιχααααααααααααααααααα πλιζ
ας γίνουν πρώτα 20...
αν γίνουν τα μέλη 20 θα της το βγάλεις το στρινγκ?
έλα ρε γομολάστιχααααααααααααααααααα πλιζ
Βάλε ταμπέλα φέικ τάξι και ένα μπαμπά μη τρέχεις στο παρπρίζγαμώ την Γιούλια μου γαμώ, θα τον κάνω σφεντόνα βραδιάτικα
ή να πάω μια βόλτα στο Ελληνίς?
πάω να κάνω 8 κλώνους και να λογκάρω από τα 8 κινητά μουας γίνουν πρώτα 20...
θα βάλω πίσωΒάλε ταμπέλα φέικ τάξι και ένα μπαμπά μη τρέχεις στο παρπρίζ
Άσε θα το κάνω εγώ που έχω χιλιάδες κλώνους λόγω ιδιότηταςπάω να κάνω 8 κλώνους και να λογκάρω από τα 8 κινητά μου
Άσε θα το κάνω εγώ που έχω χιλιάδες κλώνους λόγω ιδιότητας
Ρε συ εδώ ο άλλος χώρισε την κόρη για την πεθερά το αρρωστάκιθα βάλω πίσω
"φίλε απόσταση όσο την πεθερά σου "
Οι Σιθ θα κυβερνήσουν το γαλαξία
Οι Σιθ θα κυβερνήσουν το γαλαξία
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλιΠότε θα γίνει αυτό?
όταν θα βγάλουμε γκόμενα οι υπόλοιποιΠότε θα γίνει αυτό?
Πάλι εκεί το μυαλό σου εσένα;όταν θα βγάλουμε γκόμενα οι υπόλοιποι
Λέω τον καημό μου :'(Πάλι εκεί το μυαλό σου εσένα;
Τόσα πιπίνια κι εγώ δεν μπορώ να κανέναΛέω τον καημό μου :'(
Και το ανεκδοτο του μηνα: Εχθες μολις εκλεισα το μαγαζι, ερχεται ο φιλαρακος μου ο μπαρμαν, με ενα κοντοπουτανο 25χρονο Σκωτσεζακι, χερι-χερι. -Τι εγινε ρε μαλακα του λεω, παλι αραβωνιαζεσαι;
- Οχι, λεει, εχει γενεθλεια στις 7 του μηνα και θελει να της παρω δωρο.
- Τωρα εκλεισα μαλακα, του λεω, ελα αυριο, για μια μερα που δεν θα γαμησεις δεν θα παθεις τιποτα.
- Απο γαμησι ερχομαι μου λεει, δεν πειραζει, γλυτωνω και το δωρο.
Δεν περασαν πεντε λεπτα, και πριν προλαβω να να μπω στο αυτοκινητο κτυπαει το τηλεφωνο. Ηταν παλι ο φιλος.
-Μαλακα μου λεει, ξερεις τι μου ζητησε για δωρο; Να την παρουμε παρτουζα, εγω και εσυ.
-Τι λες ρε μαλακα του λεω, με ειδε καλα η κοπελα;
- Ναι ρε μαλακα μου λεει, και μου ειπε οτι θελει να την παρουμε παρτουζα εσυ, μου ειπε, και ο εμπειρος ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΣ (εγω ειμαι αυτος, παναθεμα με) φιλος σου.
- Ρε μαλακα, του λεω, τι μπομπες τις ποτιζεις και τις τυφλωνεις;
Και το ανεκδοτο του μηνα: Εχθες μολις εκλεισα το μαγαζι, ερχεται ο φιλαρακος μου ο μπαρμαν, με ενα κοντοπουτανο 25χρονο Σκωτσεζακι, χερι-χερι. -Τι εγινε ρε μαλακα του λεω, παλι αραβωνιαζεσαι;
- Οχι, λεει, εχει γενεθλεια στις 7 του μηνα και θελει να της παρω δωρο.
- Τωρα εκλεισα μαλακα, του λεω, ελα αυριο, για μια μερα που δεν θα γαμησεις δεν θα παθεις τιποτα.
- Απο γαμησι ερχομαι μου λεει, δεν πειραζει, γλυτωνω και το δωρο.
Δεν περασαν πεντε λεπτα, και πριν προλαβω να να μπω στο αυτοκινητο κτυπαει το τηλεφωνο. Ηταν παλι ο φιλος.
-Μαλακα μου λεει, ξερεις τι μου ζητησε για δωρο; Να την παρουμε παρτουζα, εγω και εσυ.
-Τι λες ρε μαλακα του λεω, με ειδε καλα η κοπελα;
- Ναι ρε μαλακα μου λεει, και μου ειπε οτι θελει να την παρουμε παρτουζα εσυ, μου ειπε, και ο εμπειρος ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΣ (εγω ειμαι αυτος, παναθεμα με) φιλος σου.
- Ρε μαλακα, του λεω, τι μπομπες τις ποτιζεις και τις τυφλωνεις;
Ναι, Αλλαν ΝταλλονΚούκλος ο κωλο-γερος
Ναι, Αλλαν Νταλλον
Θα διαβαζει ο Τριβης και θα εχει σκασει στα γελια. Σουρωμενη ηταν η μικρη, ειδε και κουστουμι-γραβατα, ισως να εντυπωσιαστηκε.Για να ζητήσει παρτουζα φίλε θα είσαι ομορφάντρας