borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.074
- Πόντοι
- 5.696
Με τον ξανθό χείμαρρο..!!!ποιο?
πόσταρα πολλά
Με τον ξανθό χείμαρρο..!!!ποιο?
πόσταρα πολλά
γαμώ το κέρατό σου, με καβλωσεςΤυχερε. εμενα η παλια γειτονισα μου δεν φοραγε βρακι Το σορτσακι χωρις τιποτα απο μεσα
Καλημέρα γερόντια
Καλά μόνο ο Jimis το Σ/Κ..??
yes i knowΜε τον ξανθό χείμαρρο..!!!
Έχει και σήμερα..? προπόνηση.. Πριν το ματς..!!Πεστα ρε μπορμπι.... > >
Ξέρεις οι υπόλοιποι λόγω καιρού πήγαν με τα στάνταρακια τους..!!! Που να τρέχουν τώρα μέσα στην βροχή και το αγιάζι...!!Πεστα ρε μπορμπι.... > >
Δεν ξεκίνησε καλά βλέπω η νέα σεζόν Πάμε για άλλα φίλε
τζούφιος ήταν ο Ζορμπας
Τουλάχιστον με τον ξενοφώντα βρήκα και τα στριγκάκια της διπλανής στο μπαλκόνι μου
Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις...θα πέσει σκληρή κριτική και βαθμολογία...
Λιακο οπως τα λες!
ότι είναι αξιόλογο μένει στο μυαλό και ότιδηποτε άλλο ξεχνιέται αυτόματα...
Είμαστε positive thinking and living
Η κριτική πρέπει να γραφτεί ομως για να προετοιμαστούν αλλοι συναγωνιστές και αυτοί που σε ακολουθούν σε γούστα να κόψουν ρόδα!
για δες και GABY ;)
Gaby fits my personal taste...για δες και GABY ;)
Έχει και σήμερα..? προπόνηση.. Πριν το ματς..!!
Ναι, γυρναγε το μεσημερι απο τη θαλασσα, για να πει του αφεντικου οτι θα αργησει το απογευμα να ερθει στο μαγαζι, και φοραγε μονο το σορτσακι. Ο γεροσατυρος, το αφεντικο της, της ζηταγε να του δειξει αν μαυρισε, και εκεινη κατεβαζε λιγο το σορτακι για να του δειξει το μαυρισμα της.γαμώ το κέρατό σου, με καβλωσες
για δες και GABY ;)
Εγώ την είχα στήσει σε κεντρικό σημείο στο σύνταγμα για να δω μήπως ο τυφώνας σηκώσει τη φούστα από κανένα γκομενάκι αλλά κλαιν όλες ήταν πονειρεμνένες και φόρεσαν παντελόνια...πουτάνα ζωή τίποτα δεν έχει και για μένα