blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
στη δεύτερη φωτό κοίτα που χώνει τη μουσούδα του ο παλιόγερος και χάνει τη μασέλαρε τον παλιογεροοοοο....ωραιο μουνετο φαινετε
https://[URL unfurl="true"]www.marinastores.gr/images/products/800x800/226.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θειε ευγε :takethis: :takethis: :takethis:
στη δεύτερη φωτό κοίτα που χώνει τη μουσούδα του ο παλιόγερος και χάνει τη μασέλα
δε θα πω περισσότερα, προτιμώ να δείξω, είμαι σε φάση Αρτέμης Μάτσας, Πύλος Γούσης κλππςςςςςςς η ρωσιδα ειναι η σαλονικια
εκει χανονται ολα νικ....χτες ενας μου ελεγε οτι εκει εχει χασει ενα βαποριστη δεύτερη φωτό κοίτα που χώνει τη μουσούδα του ο παλιόγερος και χάνει τη μασέλα
Με εγκράτεια παιδί μου, οι άντρες είμαστε χαζοί, πιστεύουμε τις γυναίκεςεκει χανονται ολα νικ....χτες ενας μου ελεγε οτι εκει εχει χασει ενα βαπορι
α ρε θειε μαγκα ντερμπεντερη και καραμπουζουκληΜε εγκράτεια παιδί μου, οι άντρες είμαστε χαζοί, πιστεύουμε τις γυναίκες
Θα κάνω μια διάλεξη για την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε στις γυναίκες, μην την χάσεις
προς το παρόν πάρε μια Μανάρι ακόμη
α ρε θειε μαγκα ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη
θειε μου.....την ερι το πρωι την μαναρι τωρα....εισαι ο ηρωας μουΟύτε θείος σας είμαι ούτε κάτι από αυτά που γράφετε!
Είμαι ένας ταπεινός, ασήμαντος, υπερήλιξ, πενόμενος και ασθενής νηματοθέτης ... Φευ!
εδώ όμως μέσα στη σπηλιά το έσκισες το ΜανάριΟύτε θείος σας είμαι ούτε κάτι από αυτά που γράφετε!
Είμαι ένας ταπεινός, ασήμαντος, υπερήλιξ, πενόμενος και ασθενής νηματοθέτης ... Φευ!
και δε φτάνει που τις έχει όλες και πάει και με εργαζόμενες, θέλει και γκόμεναθειε μου.....την ερι το πρωι την μαναρι τωρα....εισαι ο ηρωας μου
θειε μου.....την ερι το πρωι την μαναρι τωρα....εισαι ο ηρωας μου
και δε φτάνει που τις έχει όλες και πάει και με εργαζόμενες, θέλει και γκόμενα
κι εμείς έχουμε να βρούμε γκόμενα από το 1936 >
κι εμείς έχουμε να βρούμε γκόμενα από το 1936 >
ποτε δεν θα σε αφησω καλε μου θειε ηρωαΥπάξατε να προστατεύσετε τον κ. Πούτσα από την καταιγίδα για να γίνετε δικός του ήρωας και αφήστε το νηματοθέτη στην μοναξιά του ΚΑΠΗ του ...
πλανο δρασης Νο2...θα την πεσω στην ιδιοκτητρια του μπαρ να γινω μαγατορας....η ιρινα πλεον ειναι με τον νεαρο 67αρηΠάλι σουτ από την κα. Ιρίνα φάγατε το βράδυ;;;
μουνας γελάκι ε?
Υπάγω δι' ασκήσεις αποκατάστασης εις κολυμβητικήν τινά δεξαμενήν.