wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Εμενα με εξιταρει περισσοτερο το χρωμα του τοιχου.
Φαίνεται καλής ποιότητας, οικολογικό και με αντοχή στους λεκέδες.
Εμενα με εξιταρει περισσοτερο το χρωμα του τοιχου.
Ο φίλος Taftaar είναι πολύ καλό παιδί.Αν θελήσει να συμμετέχει στους παππούληδες παρακαλώ ήρεμα με την ιερά εξέταση.
Εγγυώμαι εγω γι'αυτόν.
Ο Ποποφ εχει αναλαβει την εξεταση νεων μελων. Πεστα σε αυτον για να μην βαλει δυσκολες ερωτησεις...Ο φίλος Taftaar είναι πολύ καλό παιδί.Αν θελήσει να συμμετέχει στους παππούληδες παρακαλώ ήρεμα με την ιερά εξέταση.
Εγγυώμαι εγω γι'αυτόν.
Ο φίλος Taftaar είναι πολύ καλό παιδί.Αν θελήσει να συμμετέχει στους παππούληδες παρακαλώ ήρεμα με την ιερά εξέταση.
Εγγυώμαι εγω γι'αυτόν.
Ο Ποποφ εχει αναλαβει την εξεταση νεων μελων. Πεστα σε αυτον για να μην βαλει δυσκολες ερωτησεις...
Εναλλακτικά ένα υποβρύχιο βρε αδερφέΌλα κομπλέ με τον κ. Ταφτάρη!
Όποτε θελήσει, ας έρθει στο φωτχικό μας ΚΑΠΗ να τον τρατάρουμε ένα δροσερό περγαμόντιο...
Εναλλακτικά ένα υποβρύχιο βρε αδερφέ
Παλι περγαμοντο; Κανενα γλυκο σταφυλι δεν θα φτιαξει αυτη η κα. Πιτσα;Όλα κομπλέ με τον κ. Ταφτάρη!
Όποτε θελήσει, ας έρθει στο φωτχικό μας ΚΑΠΗ να τον τρατάρουμε ένα δροσερό περγαμόντιο...
peanut butterΦυστίκι, το καλύτερο!...
:o μεγαλη μου τιμη κυριε Διο ευχαριστωΟ φίλος Taftaar είναι πολύ καλό παιδί.Αν θελήσει να συμμετέχει στους παππούληδες παρακαλώ ήρεμα με την ιερά εξέταση.
Εγγυώμαι εγω γι'αυτόν.
Δικος μου εισαι εσυ...!:o μεγαλη μου τιμη κυριε Διο ευχαριστω
καλησπερα απο ενα καινουργιο μελος
προτιμω λιγο βερμουτ αν υπαρχει
:o μεγαλη μου τιμη κυριε Διο ευχαριστω
Τον Κοσμά και τον τσοπάνη μονο μην φέρεις μαζί σου και όλα κομπλέ.:o μεγαλη μου τιμη κυριε Διο ευχαριστω
Άμα φέρει την πλέμπα ποιός τον ακούει τον μπλέ μετάΤον Κοσμά και τον τσοπάνη μονο μην φέρεις μαζί σου και όλα κομπλέ.
:o μεγαλη μου τιμη κυριε Διο ευχαριστω
Λοιπόν κύριοι μ' αυτά και μ' αυτά πέρασε η ώρα εις το παππουδοσφαιριστηρίον.
Πάω για το χαμόμηλο μου και τούφεν.
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Λοιπόν κύριοι μ' αυτά και μ' αυτά πέρασε η ώρα εις το παππουδοσφαιριστηρίον.
Πάω για το χαμόμηλο μου και τούφεν.
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Δικος μου εισαι εσυ...!
Καλησπερα σας κυριε!
Jack Daniels με μέλι
καλησπέρα σας φίλτατε
κατσε αν ειναι εν ζωη πρωτα και τους παω αλλουΤον Κοσμά και τον τσοπάνη μονο μην φέρεις μαζί σου και όλα κομπλέ.