blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Όλες οι μούντζες αματουρια είναι άμα τζινάβουν ότι υπάρχει το μπερντέ... HappyBounce_4K8GSO
Όλες οι μούντζες αματουρια είναι άμα τζινάβουν ότι υπάρχει το μπερντέ... HappyBounce_4K8GSO
Την ώρα που πονάς όμως δεν έχεις το καθαρό μυαλό να το σκεφτείς αυτό
Και μάλιστα πλέον ασπάζονται τις αισθητικές επιλογές του νηματοθέτη και συνευρέθησαν με ώριμα θήλεα!
Δυστυχώς όχι Jim, την ώρα του αγώνα κάνεις αυτά που έχεις διδαχθεί και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά. Τα συναισθήματα είναι πάνω από τη λογική, απλά τα νιώθεις.
Αυτά τα σκέφτεσαι όταν η καταιγίδα περάσει και κάθεσαι μετά από καιρό, ίσως και χρόνια και αναλογίζεσαι όσα έζησες σε κάθε φάση της ζωής σου.
Ητω απαίτηση του παθολόγου μου, μου είπε να κόψω τα γάλακτος γιατι είχα αυξημένο ουρικό οξυ
μου συνέστησε προβατίνα στα καρβουνα
Δυστυχώς όχι Jim, την ώρα του αγώνα κάνεις αυτά που έχεις διδαχθεί και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά. Τα συναισθήματα είναι πάνω από τη λογική, απλά τα νιώθεις.
Αυτά τα σκέφτεσαι όταν η καταιγίδα περάσει και κάθεσαι μετά από καιρό, ίσως και χρόνια και αναλογίζεσαι όσα έζησες σε κάθε φάση της ζωής σου.
Δεν σας έπεσε όμως άσχημα!
ποιοί;Και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα το έλεγαν αυτό. Για ρωτήστε τους τώρα ...
Σύμφωνοι wired όμως δυστυχώς όσο ωραία και να ήταν δεν μπορείς να σβήσεις και την πίκρα που τα ακολουθεί
Εάν δεν υπήρχε αυτή στο τέλος όλα θα ήταν πιο όμορφα αλλά....
ποιοί;
αμα ξερεις να τηνσπατουλάρειςμαρινάρεις η προβατίνα γίνεται τέλεια, καλυτερη από γαλακτος μπορώ να πω
Μήπως οι γνωστοί..άγνωστοι..?Ποιοι άραγε;;;
Some fools think
Of happiness, blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves, I guess
They're not foolin' me
I know it isn't true I know it isn't true
Love is just a lie made to make you blue
Love hurts
Ooh love hurts
Ooh love hurts
Για τον popov ξέρω, υπάρχει κι άλλος?Ποιοι άραγε;;;
Αφού άρεσε και στον Πίπη η προβατίνα.. για την προβατίνα!!Ω ρε Πίπη μας άνοιξες την όρεξη...
Που είναι το astato boy οέο
But we all fell in love...cause heart has its own rules..!!Some fools think
Of happiness, blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves, I guess
They're not foolin' me
I know it isn't true I know it isn't true
Love is just a lie made to make you blue
Love hurts
Ooh love hurts
Ooh love hurts
Τικ τοκ..τικ τοκ...who else..??Για τον popov ξέρω, υπάρχει κι άλλος?
Εγώ γιατί δεν αισθάνομαι πικρα...afterwards...παππού Μπλιζ κάνω κάτι λάθος..??Σύμφωνοι wired όμως δυστυχώς όσο ωραία και να ήταν δεν μπορείς να σβήσεις και την πίκρα που τα ακολουθεί
Εάν δεν υπήρχε αυτή στο τέλος όλα θα ήταν πιο όμορφα αλλά....