The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.387
- Πόντοι
- 25.467
Τι κάνεις καρδερινάλ?
Κασι ο μπραμπ είναι θεουλης ?να ασπαστω βρε αδελφέ την θρησκεια και τι παίζει με όλο αυτό. Γιατί εγώ είμαι της σχολής του Αγίου
αφου εισαι της σχολης του Αγιου εισαι στο σωστο χωρο![]()
![]()
![]()
άγιε πες για την θρησκεια σου να την ασπαστει και η κασιΣτα πυρικαυστα μας.![]()
άγιε πες για την θρησκεια σου να την ασπαστει και η κασι
Ακουμε για τα πυραυλοκινητα προσοντα του νηματοθετη, εμεις οι υπολοιποι με τα τοσοδουλια τσουτσουνακια μας και κομπλαρουμε ρε παιδια. Ημαρτον.κορίτσια συγνώμη που μπλέκομαι στα μπούτια σας, αλλά να επιβεβαιώσω ότι ο Μπλιζ είναι πυραυλοκίνητος![]()
Ακουμε για τα πυραυλοκινητα προσοντα του νηματοθετη, εμεις οι υπολοιποι με τα τοσοδουλια τσουτσουνακια μας και κομπλαρουμε ρε παιδια. Ημαρτον.![]()
το σωστό είναινικολακι δυστυχώς δεν ήρθε η δραχμή ώστε να γαμησεις και εσύ τσιμπουκακι κωλαράκι αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αλλά μην απελπθζομαστε
κυριε κωλογερε χιλια συγνωμη αλλα εκει που καθομαμε ωραια ωραια ηρθε ο μπλιζ και ειπε για την πυρικαυστη του και οσο και να το πεις αναστατωθηκα. κοριτσαακι ειμαιΑκουμε για τα πυραυλοκινητα προσοντα του νηματοθετη, εμεις οι υπολοιποι με τα τοσοδουλια τσουτσουνακια μας και κομπλαρουμε ρε παιδια. Ημαρτον.![]()
και γρηγορα ε; χααχαχχαχααχχατο σωστό είναι
τσιμπουκάκ κολαρακ μουνάκ χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
το λόμπυ του ευρώ με ξεπάστρεψε ;)
μια λέξη προφέρεταικαι γρηγορα ε; χααχαχχαχααχχα
γιατι;Δεν την θέλω για μαθήτρια.
Εμεις πιτσιρικαδες ειχαμε ειδικοτητα στη Κινεζικη μαλακια.εφαρμόστε τη μέθοδο με τα κουνούπια και θα δείτε βελτίωση![]()
γιατι;
κουνουπ φου με που;Εμεις πιτσιρικαδες ειχαμε ειδικοτητα στη Κινεζικη μαλακια.
Μαζευαμε οσες μυγες μπορουσαμεσε ενα μπουκαλι και βαζαμε μεσα το πουλακι μας.
Νικητης ηταν οποιος σκοτωνε τις πιο πολλες μυγες.![]()
χονδρο. Η κασι ειναι ενα κοπελακι με χιουμορακι. ξεπερασε τοΠολύ κονφορμίστρια.
Ακουμε για τα πυραυλοκινητα προσοντα του νηματοθετη, εμεις οι υπολοιποι με τα τοσοδουλια τσουτσουνακια μας και κομπλαρουμε ρε παιδια. Ημαρτον.![]()
χονδρο. Η κασι ειναι ενα κοπελακι με χιουμορακι. ξεπερασε το![]()