Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα
Ό,τι πρέπει για τον Νηματοθέτη μας!
τζιμακο...πεταξου παρε μια ανθοδεσμη,μια τουρτα,3 αρκουδακια με καρδουλες,ενα δαχτυλιδι και πηγαινε δωστης τα....
Ναι, βέβαια, έξοδα ...
μιλας εσυ που δεν προλαβαινες να κερνας κουλουρια την μαναρι στα μαγευτικα τιρανα?
Daniela again and again!
Είναι γεγονός πως με την κοπέλα υπήρξε μια ιδιαίτερη Χημεία, αλλά και Φυσική και Βιολογία και Βιοχημεία και πάνω στο ψυγειάκι του δωματίου και πάνω στο κρεβάτι cow girl να χοροπηδάει φορώντας τις γόβες στιλέτο (πόνεσε η καρδιά μου για το στρώμα …) και όρθια και πλαγιαστή και mouthfuck σπρώχνοντας την βίαια από αυτήν τη θρυλική πλέον κοτσίδα, με πόδια και χέρια ανάμεσα μας και άλλα extreme, που δυσκολεύομαι να τα αναφέρω, αλλά για την Daniela ήταν σα να έβαζε γάλα στον πρωινό καφέ της. Δεν υπάρχουν όρια και αν δεν την σπρώξεις, θα σε σπρώξει αυτή. Οι πρωτοβουλίες είναι μόνο δικές της γιατί σε προλαβαίνει. CIF, CIM, το στοματικό διάλυμα για την Daniela (αν και το χρησιμοποιούσε κατά κόρον) είναι το διάλειμμα ανάμεσα σε συνεχόμενες πίπες, μα τι πίπες! Μου άρεσε επίσης σαν χαρακτήρας, αν και με φτωχά αγγλικά, έξυπνο και ζωηρό χιούμορ. Παλιά καλή σχολή!
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...
μιλας εσυ που δεν προλαβαινες να κερνας κουλουρια την μαναρι στα μαγευτικα τιρανα?
Της πήρε και ακριβό δώρο, μάλλινο σκουφί για το κρύο. Από πανέρι ...μιλας εσυ που δεν προλαβαινες να κερνας κουλουρια την μαναρι στα μαγευτικα τιρανα?
Δε θα διαφωνήσω, συναισθηματικά τουλάχιστον. Ακόμη όμως ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου.Ο κ. Vlandis4, παιδί μου, τάχει χάσει από τα γηρατειά ...
Δε θα διαφωνήσω, συναισθηματικά τουλάχιστον. Ακόμη όμως ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου.
Περάσατε καλά τώρα; Εκείνο το σουρεάλ κεμπάπ χάουζ, που ρωτούσατε τον Τρίβη, το βρήκατε;
Περάσατε καλά τώρα; Εκείνο το σουρεάλ κεμπάπ χάουζ, που ρωτούσατε τον Τρίβη, το βρήκατε;
καλα στριπ και κωλομπαρα εχει θειε?
Σε γεροντολογική κλινική ήμουν και ως εκ τούτου το διαιτολόγιο ήτο αυστηρώς περιορισμένο...