Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Καλά, γράψτε τότε μια κριτική για να διαπιστώσουμε τα προσόντα σας για το παρόν νήμα.
Mister Vlandis κι εγω που γράφω τι καταλαβαίνω....?
Μου φαίνεται θα το σταματήσω αυτό και τέλος η ενημέρωση....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καλησπέρα αγαπητοί μου  :hi:
Όλοι στο βωμό της ενημέρωσης  :heavymetalbig:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.003
Πόντοι
12.946

Γράφε και μην ασχολείσαι με τις κακές γλώσσες  ;)
Ας μου επιτρέψουν οι αγαπητοί παππούληδες να γράψω εδώ ένα σχόλιο γιατί έχω πίεση ως υπερήλικας  :woldman: και δεν θέλω να γράψω αλλού και να συγχυστώ.
Λοιπόν ήταν μια δεσποινίς μου  εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει φωτογραφήσεις για μόντελινγκ,
εντάξει έγραψα κάτι καλό, αλλά βγήκε ένας άλλος και έλεγε ότι ήταν κοντή, χοντρή και με προγούλια   :o
Ο νοών νοείτω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
να στρώσετε αγαπητε τον απαφτό σας στο διάβασμα για να περάσετε τα τεστ του Κου popov
Και πιστοποιητικο απο το ΚΑΠΗ της γειτονιας του οτι ειναι πανω απι 10 χρονια μελος. Και πιστοποιητικο απο την νοσοκομα του ΚΑΠΗ της γειτονιας του οτι ειναι κατω απο 8 cm το μοριο του. :grin:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Γράφε και μην ασχολείσαι με τις κακές γλώσσες  ;)
Ας μου επιτρέψουν οι αγαπητοί παππούληδες να γράψω εδώ ένα σχόλιο γιατί έχω πίεση ως υπερήλικας  :woldman: και δεν θέλω να γράψω αλλού και να συγχυστώ.
Λοιπόν ήταν μια δεσποινίς μου  εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει φωτογραφήσεις για μόντελινγκ,
εντάξει έγραψα κάτι καλό, αλλά βγήκε ένας άλλος και έλεγε ότι ήταν κοντή, χοντρή και με προγούλια  :o
Ο νοών νοείτω

Χεχεχε αυτό είναι άλλη φάση....

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ. Η μόνη απογοήτευση ίσως προέρχεται μόνο αν περιμένεις κάτι σαν αντάλλαγμα για αυτά που γράφεις. Εσυ δεν ανήκεις όμως σε αυτή την κατηγορία. Μην ανησυχείς λοιπόν.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Γράφε και μην ασχολείσαι με τις κακές γλώσσες  ;)
Ας μου επιτρέψουν οι αγαπητοί παππούληδες να γράψω εδώ ένα σχόλιο γιατί έχω πίεση ως υπερήλικας  :woldman: και δεν θέλω να γράψω αλλού και να συγχυστώ.
Λοιπόν ήταν μια δεσποινίς μου  εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει φωτογραφήσεις για μόντελινγκ,
εντάξει έγραψα κάτι καλό, αλλά βγήκε ένας άλλος και έλεγε ότι ήταν κοντή, χοντρή και με προγούλια   :o
Ο νοών νοείτω
Προσωπικά διαβάζω τις κριτικές συγκεκριμένου μέλους και όταν γράφει μειωτικά για μια κοπέλα, σπεύδω να τη συναντήσω. Δε με έχει απογοητεύσει ποτέ!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Προσωπικά διαβάζω τις κριτικές συγκεκριμένου μέλους και όταν γράφει μειωτικά για μια κοπέλα, σπεύδω να τη συναντήσω. Δε με έχει απογοητεύσει ποτέ!
:tooth: αξιόπιστη, αληθινή ενημέρωση  :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν τον βλέπω τον Λαμπάκη να περναει τα τεστ  :headbang:

Φοβάμαι ότι έχει πάρει αψήφιστα την διαδικασία των τεστ popov  :dunno:

Στα ποσά τεστ καίγεται  :think:

Κανονικά στα τρία καίγεται, αλλά επειδή έχει χιούμορ, όπως φαίνεται, θα παίξει μάλλον και μπαράζ.
Για πνεύμα, μου φαίνεται καλόκαρδος και άκακος ο Λαμπάκης. Ίσως του δοθεί μια ευκαιρία, κάτι σαν
περίοδος προσαρμογής και βλέπουμε στην πορεία αν είναι συνειδητός παππούλης (με δεδομένο βέβαια
ότι δεν ξεπερνάει τον μέσο όρο των 8 πόντων και συνευρίσκεται άπαξ του έτους, όπως όλοι άλλωστε)... :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Κανονικά στα τρία καίγεται, αλλά επειδή έχει χιούμορ, όπως φαίνεται, θα παίξει μάλλον και μπαράζ.
Για πνεύμα, μου φαίνεται καλόκαρδος και άκακος ο Λαμπάκης. Ίσως του δοθεί μια ευκαιρία, κάτι σαν
περίοδος προσαρμογής και βλέπουμε στην πορεία αν είναι συνειδητός παππούλης (με δεδομένο βέβαια
ότι δεν ξεπερνάει τον μέσο όρο των 8 πόντων και συνευρίσκεται άπαξ του έτους, όπως όλοι άλλωστε)... :grin:

Πολύ όμορφα μιλήσατε κ. popov  :hi:

Η περίοδος προσαρμογής θα δείξει εάν το πνεύμα Λαμπάκης μπορεί να αφουγκραστεί το «πνεύμα» των παππουληδων... ακόμη και εάν πληροί τις αυστηρές «προϋποθέσεις» εντάξεως εις το νήμα τούτο!

Ο χρόνος θα δείξει...

le samurai

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2018
Like
6
Πόντοι
1
χαχα παππουληδες λεει…

σιγα μην ειστε και γεροι

αλλα πλακα πλακα σας παω

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227

Σατανικό... (ως συνήθως) 

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο πορνοθέτης αυτή τη στιγμή ονειρεύεται και του τρέχει το σαλάκι πάνω στο μαστάρια της Μανάρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom