ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Ποιος τη γαμάει τη γυμναστική...Για να γυμναστούμε δε νομίζω αλλά ότι θα περάσουμε καλά είναι σίγουρο
Το θέμα είναι να γαμήσουμε...
Ποιος τη γαμάει τη γυμναστική...Για να γυμναστούμε δε νομίζω αλλά ότι θα περάσουμε καλά είναι σίγουρο
Για να γυμναστούμε δε νομίζω αλλά ότι θα περάσουμε καλά είναι σίγουρο
Ποιος τη χεζει τη γυμναστική τότε , το θέμα είναι να περάσουμε καλά
ΑκριβώςΠοιος τη γαμάει τη γυμναστική...
Το θέμα είναι να γαμήσουμε...
Κάτι τέτοιο να φανταστώ;;;Και να είστε βέβαιος, φίλτατε, ότι η εξέταση του κυρίου Λαμπάκη θα είναι η πλέον σκληρή,
διότι προκάλεσε τεράστια αναταραχή στο ΚΑΠΗ μας και λίγο έλειψε να χάσουμε γέροντες
από καρδιακά...
Κύριε Ποπόφ, ως ο αρχαιότερος τη τάξη εδώ μέσα, επιληφθείτε του θέματος , παρακαλώ.
Τα σέβη μου κ. popov!
Εάν δεν ησασταν και έσεις το νήμα θα ήταν ξέφραγο αμπέλι!!
Και να είστε βέβαιος, φίλτατε, ότι η εξέταση του κυρίου Λαμπάκη θα είναι η πλέον σκληρή,
διότι προκάλεσε τεράστια αναταραχή στο ΚΑΠΗ μας και λίγο έλειψε να χάσουμε γέροντες
από καρδιακά...
Κάτι τέτοιο να φανταστώ;;;
Στην δίκη σας επιμέλεια, επιτήρηση και αυστηρότητα οφείλεται η ποιότητα των παππούδων που ευρισκονται εις το νήμα τούτο
Στα πνεύματα όπως ο κ. Λαμπάκης, η πίεση θα είναι πνευματική για να έχει και αποτέλεσμα...
κάτσε να γυρίσει το σώβρακο προς πίσω γιατί εδώ που τα λέμε τα χρειάστηκε κι ο ίδιος και το λέρωσε λιγάκιΠρος το παρόν δεν βλέπω διάθεση για εξέταση...
Προς το παρόν δεν βλέπω διάθεση για εξέταση...
αν ο Λαμπάκης θέλει, ας πάει στη θέση μου
Φίλτατε, εκτός των άλλων, μην ξεχνάτε ότι επίκειται και πανηγυρική ομαδική συνεύρεση μετά της ωραίας Ελένης,
οπότε πρέπει να είμεθα ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην εγείρονται τυχόν αιτήματα και δικαιώματα
από "περάσματα" και "καλησπέρες". Ο λόγος της επιπλέον αυστηρότητας (να μην πώ καχυποψίας), είναι προφανής και ειδικά
για τους οψίμως εκδηλώνοντες πόθο συμμετοχής και αποδοχής, στο ταπεινό μας ΚΑΠΗ... ;)
Για αυτούς και άλλους λόγους, οφείλουμε να είμεθα αρκετά πιο αυστηροί στα κριτήρια.
άλλωστε αυτός θα γαμήσει πνευματικά και εγω έχω μια δουλίτσααν ο Λαμπάκης θέλει, ας πάει στη θέση μου
Φάτε μάτια, ψάριαάλλωστε αυτός θα γαμήσει πνευματικά και εγω έχω μια δουλίτσα
οχι φιλος.έλα ρε, σε πήρε το πελατάκι?
έλα ρε, σε πήρε το πελατάκι?
μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαιθα τους γαμήσω στους φόρους
όταν λέω κατι πρέπει να το κάνουν