borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 5.696
Οποία ειτο αυτή η τυφλη καρδιά μου..Εντάξει το 43 αλλά 25 ρε; Για βάλε πόσα χρόνια κάτω με έκανε...
Οποία ειτο αυτή η τυφλη καρδιά μου..Εντάξει το 43 αλλά 25 ρε; Για βάλε πόσα χρόνια κάτω με έκανε...
Έτσι είσαι; Θα κανονίσω κι εγώ και θα έχει και έξτρα παγωτό
Έτσι κάνουν οι σωστοί φίλοι... Χαίρονται με την χαρά σου και λυπούνται που δεν θα αυτοί.....χαχαχαΧαίρομαι που θα γαμήσει ο Τρίβης...
Νικόλα σπρωξε γιατί χανόμαστε...με ρεγουλα όμως ρε αδερφάκι μου...."ο κουβάς" που λέγαμε....!!
Οποία ειτο αυτή η τυφλη καρδιά μου..
Και του έχω πει να σταματήσει τις ενδοπεικες ενέσεις..Θα τον είδε ρε borbi από τη μέση και κάτω που είχε στύση 25αρη νεανία και θόλωσε το γυνή
Ωραίος..!! Σου δίνουν και την ευχή τους.......
... Απογευματινα θα πάνε στο μοναστήρι για τις καλόγριες.
.....Ωραίος..!! Σου δίνουν και την ευχή τους...
...αγνό... ανόθευτο ....καλησπέρα.....
.... Έχουνε ένα κρασσσσσακι όμοιο του δεν υπάρχει.
Χαρμολύπη, δύο σε έναΈτσι κάνουν οι σωστοί φίλοι... Χαίρονται με την χαρά σου και λυπούνται που δεν θα αυτοί.....χαχαχα
Είσαι ζηλιάρης
Kαι εγω χαιρομαι που θα γαμησει ο Τριβης, γιατι μια φορα με ειχε παει με το τρικυκλο και κοντευε να γαμησει εμενα. :S Ρε μαλακα Τριβη. Η σελα ηταν αυτο που καθομουν επανω, ετσι δεν ειναι;Χαίρομαι που θα γαμήσει ο Τρίβης...
εκτος και είχα ξεχάσει τίποτα πσαριαKαι εγω χαιρομαι που θα γαμησει ο Τριβης, γιατι μια φορα με ειχε παει με το τρικυκλο και κοντευε να γαμησει εμενα. :S Ρε μαλακα Τριβη. Η σελα ηταν αυτο που καθομουν επανω, ετσι δεν ειναι;
Ρε μαλακα, γι αυτο μου ειπες οτι εβαλες δερματινα καθισματα στο τρικυκλο; Π.....τσαροδερμα ηταν; :Sεκτος και είχα ξεχάσει τίποτα πσαρια
....
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. Πρωινή συγκομιδή.