blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
καμιά κριτικούλα παίζει?![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Τροποποιησα επι το ακριβεστερον την σχετικη αναρτηση μου.
καμιά κριτικούλα παίζει?![]()
μην τα πλενεις, φυσικό εντομοαπωθητικόεμενα με τσιμπανε μονο στα ποδια![]()
Πιστευετε οτι θα το ανακοινωνα αν ειχε συμβει;![]()
Γιατι;
Φοβάστε μην μάθει η δίδα Ερινάλια ότι της τα φοράτε, όπως ο κυρ Αλέκος στη κύρα Ρόζαλία;![]()
τρίτον
ανέβηκε υπέροχη κριτική Yorkie
Εννοουμε οταν δεν εχειs πιει..............Γιατι αλλοιωτικα και μενα δεν με πλησιαζουνεπίσης θέλω να δηλώσω πως δεν γνωρίζω πως είναι το τσίμπημα του κουνουπιού, δεν με έχουν τσιμπήσει ποτέ![]()
πάω να δωΑνέβηκε και κακεντρεχής κριτική Άγιου.
Να τα λέμε αυτά!
ο νηματοθέτης είναι σοβαρός, μπορεί να πηδάει τη δίδα Ερινάλια, αλλά δεν έχουν επιδοθεί ποτέ σε σάλια
Ανέβηκε και κακεντρεχής κριτική Άγιου.
Να τα λέμε αυτά!
της έχω πάρει δώρο ένα τροχό και τα τροχίζει, έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιάΣαλια-μπάλια ή όχι, το κέρατο παραμένει κέρατο.
Μια γυναικα δυο αντρεs???? Κομπολοι διχωs χαντρεs??????της έχω πάρει δώρο ένα τροχό και τα τροχίζει, έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά
ποτέ όμωςΕννοουμε οταν δεν εχειs πιει..............Γιατι αλλοιωτικα και μενα δεν με πλησιαζουν![]()
Αυτα ειναιποτέ όμως
Μια γυναικα δυο αντρεs???? Κομπολοι διχωs χαντρεs??????
Και φυσικα εσβησεs τα ιχνη του αποστολεα, δια παν ενδεχομενονόχι φίλε, εγώ δεν έχω γνωρίσει την δίδα Ερινάλια, ταχυδρομικώς έστειλα τον τροχό
Μάλλον αδυνατώ να κατανοήσω οτιδήποτε.Ανέβηκε και κακεντρεχής κριτική Άγιου.
Να τα λέμε αυτά!
είμαι και χοντρόπετσο γουρούνι όσο και αν θέλουν να με παρουσιάσουν σαν γλυκούλι γουρουνάκιΑυτα ειναι
Εμειs εχουμε την καταρα του....γλυκοαιματου![]()
![]()
Και φυσικα εσβησεs τα ιχνη του αποστολεα, δια παν ενδεχομενον![]()
Ποια θελει???? Η Ερη??? Την ερεθιζει αυτο , γι αυτο το λεει ...Ειναι να πιασειs τον σφυγμο τηsείμαι και χοντρόπετσο γουρούνι όσο και αν θέλουν να με παρουσιάσουν σαν γλυκούλι γουρουνάκι