astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ζειτε πορνογεροι?!
ζειτε πορνογεροι?!
εμείς τον καιρό μου, γύρω από τη φωτιά, ψήναμε παϊδάκια από μαμούθ αγαπητέ >Ρε κωλόγεροι, δεν έχετε καμιά δουλειά να κάνετε και κάθεστε και λέτε παλιές ιστορίες; Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαις , το κάναμε εδώ μέσα;;; Μόνο η φωτιά λείπει, να καθίσουμε γύρω - γύρω, να ψήνουμε κάστανα και να λέμε ιστορίες από τον στρατό...
Μπροστά κοιτάμε ρε, όχι πίσω. Δεν αναπολούμε τις γκόμενες που γαμήσαμε, αλλά φαντασιωνόμαστε αυτές που θα πηδήξουμε !!!
Κωλοπαιδακι εμεις ζουμε. Εσυ προσεχε μη σκασεις απο το πολυ φαι.ζειτε πορνογεροι?!
με το θείο, η βέβαιη κατάληξη είναι η αγχόνηευχαριστω για τα καλα σας λογια!
θειε σε εψαχνα διοτι εχω ενα νομικης φυσεως προβλημα!
Εγώ βλέπω ότι πολύ πεσιμισμός έχει πέσει εδώ μέσα και αρχίζω και ανησυχώ. Η άκρατη απαισιοδοξία του γεροπαραλυμένου σας έχει εμποτίσει σε τέτοιο βαθμό, που σε λίγο θα κόβουμε φλέβες εδώ μέσα.εμείς τον καιρό μου, γύρω από τη φωτιά, ψήναμε παϊδάκια από μαμούθ αγαπητέ >
ναι, αλλά δύσκολο κυνήγι... χάναμε πολλούς συντρόφους με το κωλόπουλο...Και το κρέας του Αρχαιοπτέρυγος ήτο πολύ νόστιμο ψητό!
εμείς τον καιρό μου, γύρω από τη φωτιά, ψήναμε παϊδάκια από μαμούθ αγαπητέ >
Κωλοπαιδακι εμεις ζουμε. Εσυ προσεχε μη σκασεις απο το πολυ φαι.
ευχαριστω για τα καλα σας λογια!
θειε σε εψαχνα διοτι εχω ενα νομικης φυσεως προβλημα!
Και το κρέας του Αρχαιοπτέρυγος ήτο πολύ νόστιμο ψητό!
με το θείο, η βέβαιη κατάληξη είναι η αγχόνη
εγω διατι δε το εχω δοκιμασει αυτο?!
1. "μη" και ουχί "μι"μι μιλας ετσι για τον θειο μου!
ναι, αλλά δύσκολο κυνήγι... χάναμε πολλούς συντρόφους με το κωλόπουλο...
Ίσα πέρα , μωρή παλιοπετούγια, τους έχεις κάνει όλους σαν τα μούτρα σου. Ωραίες εποχές και πούτσες μπλε... Επειδή εσύ έχεις παραιτηθεί από την ζωή, και περιφέρεις το ημιθανές σαρκίο σου, ως άλλος Ελ Σιντ, προσμένοντας την έλευση του Αγίου Πέτρου ως μοναδική λύτρωση, οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτα.Και μετά παρηγορούσαμε τις χήρες. Ωραίες εποχές!
λοιπον θειε μου !
ενω ειχα πληρωσει θεση για επιστροφη στο αεροπλανο απο το νησι που ειχα παει διακοπουλες και μαλιστα 2 θεσεις ( πηρα λιγα κιλα παραπανω στις διακοπες) ...........
τελευταια στιγμη μου είπανε οτι πρεπει να μπω στο χωρο αποσκευων διοτι αλλαζει λει η ισοροπια στο αεροπλανο!!!!!! ............ ενταξει ειμαι λιγο παχιουτσικος αλλα αυτο ειναι ρατσιστικο! τι ειμαι πια καμμια φαλαινα!!? ..........
Θειε μου θελω να τους τιμωρησουμε τους αλητες που μου φερθηκαν ετσι!