rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.753
- Πόντοι
- 12.946
κουράστηκα χτες δεν είναι οι περιπέτειες για την ηλικία μουΚοιτα ρε κατι ανθρωποι....
Εμεις πηζουμε και αυτος ξαπλα...
κουράστηκα χτες δεν είναι οι περιπέτειες για την ηλικία μουΚοιτα ρε κατι ανθρωποι....
άτιμη κενωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα ...Κοιτα ρε κατι ανθρωποι....
***όλο last year και last year μας λές παππούλη, αλλά σε βλέπουν τα κορίτσια και πονάει ο κώλος τους ...
A this....last year...
Μπετα οχι...αλλα κανα δυο δωματια σιγουρα..στα μπετα ηταν ο κωλογερος...
ναι αλλά κριτική δεν γράψατε, εμένα μου έφαγε 3 ώρεςΚαι μεις κουραστηκαμε κυριε...πρωι πρωι...
Εργολαβια ειχαμε ...
κρίσης αγαπητέ ... κρίσης ...Απο τοτε που σταματησαν κατι καλες παρτουζιαρες απο κει μεσα ξεκοψα ...
Αλλο να εχεις 5 βαρια χαρτια και αλλο ενα ...
ναι αλλά κριτική δεν γράψατε, εμένα μου έφαγε 3 ώρες
....
.... Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. Ψιλουρα σήμερα..
καλά θα κάνετε, εμένα πιο πολύ με ταλαιπώρησε η κριτική παρά το ραντεβού >Και δεν νομιζω να γραψω ....
.......
.... Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. Ψιλουρα σήμερα..
καλά θα κάνετε, εμένα πιο πολύ με ταλαιπώρησε η κριτική παρά το ραντεβού >
...Μπα δεν εχω θεμα να γραψω ...
Απλα επειδη εγω βρισκομαι συνηθως με στανταρακια...δεν εχω να πω κατι καινουργιο....
...
.... Σοφός ο Doc.
Σοφόν το σαφέςΕ αμα ειναι να βγαζουμε ημερησια αναφορα ποιος γαμησε και ποσες φορες...
....Σοφόν το σαφές
αλλά είχε κάνει κριτική ένας γνωστός εραστής και ήθελα να δώσω μια άλλη απόχρωση
Σοφόν το σαφές
αλλά είχε κάνει κριτική ένας γνωστός εραστής και ήθελα να δώσω μια άλλη απόχρωση
.....Κοιτα φιλε μου καλε...
Εδω αν δεν εισαι μεγαλος εραστης / ψωλαρας λαι εχεις διαφορετικη αποψη απο ορισμενους
Θα εισαι αγαπουλης η προμοτορας...
Ευτυχως σε μενα δεν τολμανε να τα πουνε...
.....
.... Υποψιάζομαι Ομερτα σε συνεννόηση με τον νηματοθέτη φίλε μου καλέ.