blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.063
- Πόντοι
- 26.096
εσυ μη μιλας γιατι σε όλο το μπου δίνεις πληροφορίες και μνημονευεσαι σε κριτικες και το παιζεις αγαμητος
Μετά απο συζητήσεις με άλλους συναγωνιστές και μετά απο τις συμβουλές του blizardeye (τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια) έστειλα μνμ
στην Ευα για συνάντηση.
απο την κριτική, Μπιμπελό μου ......
το πολύ 5-6, άντε 7-8 ...Πιστεύω πως με 2-3 φορές θα σπάσει ο πάγος...
δεν μπορω να τη βγαλω οταν ειναι δίπλα και οταν παει λίγα μετρα πιο κει, μπαινουν εμποδιαΜα θα στείλετε επιτέλους φωτό του υπέροχου αυτού κώλου ή τζάμπα περιμένουμε ?
Χαχαχα... Μα γιατί; Είμαστε στη σωστή χρονική ζώνη ;)καλησπέρα
*** και τώρα θα βγεί ο νηματοτέτοιος να μας την πει για τις καλησπέρες ...
Και με βίντεο είμαστε ικανοποιημένοιδεν μπορω να τη βγαλω οταν ειναι δίπλα και οταν παει λίγα μετρα πιο κει, μπαινουν εμποδια
καλησπέραΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους...
Αύριο να πας πιο αργά να αρχίζει να σπάει ο κόσμος...δεν μπορω να τη βγαλω οταν ειναι δίπλα και οταν παει λίγα μετρα πιο κει, μπαινουν εμποδια
πες της να κάτσει ήσυχη και να σκύψει για να πάρεις φωτό την κωλάρα της!δεν μπορω να τη βγαλω οταν ειναι δίπλα και οταν παει λίγα μετρα πιο κει, μπαινουν εμποδια
δεν ξέρω.Χαχαχα... Μα γιατί; Είμαστε στη σωστή χρονική ζώνη ;)
Έγινες κι εσύ προμοτορας;Με εμπαίζουν άπαντες ... Φευ!
το τελος το φοβαμαι, μην τη φορτωσει άλλος και με χαλάσειΑύριο να πας πιο αργά να αρχίζει να σπάει ο κόσμος...
Και μεθαύριο ακόμη πιο αργά μην την προλάβεις στο τέλος της βάρδιας...
πάρτε τη διπλανή μου στο καφέ. Δεν είναι βέβαια σαν τη σερβιτόρα αλλά κι αυτή στο σηκώνει εύκολαΚαι με βίντεο είμαστε ικανοποιημένοι
Καλησπέρα στους ματάκηδες των ελληνικών παραλιών...