Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.876
Πόντοι
5.696

Συνημμένα

• ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ.jpg
    ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ.jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αν εννοεις εμενα παππουλης μικροτσουτσουνος ειμαι ματια μου. Που σημαινει οτι μονο καμμια κωλογρια μπορω να βολεψω.

Και εγω παππουλης και μικροτσουτσουνος ειμαι...και κανω και ταμα να μου σηκωθει ...ακινδυνος με λιγα λογια
Σε νοιωθω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Και εγω παππουλης και μικροτσουτσουνος ειμαι...και κανω και ταμα να μου σηκωθει ...ακινδυνος με λιγα λογια
Σε νοιωθω
Και απο οτι φαινεται τα ταματα σου εισακουγονται. Σε αντιθεση με τα δικα μας που ο Κυριος αδιαφορει. :grin:

(Αναμενουμε και κριτικη, ωστε να μπορει να αποφασισει η μονομελης επιτροπη για την ποινη σου)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Και απο οτι φαινεται τα ταματα σου εισακουγονται. Σε αντιθεση με τα δικα μας που ο Κυριος αδιαφορει. :grin:

(Αναμενουμε και κριτικη, ωστε να μπορει να αποφασισει η μονομελης επιτροπη για την ποινη σου)

Δεν νομιζω να υπαρξει κριτικη...
Δεν εχω ορεξη να τον ακουω

Εγω ειμαι σταθερος στις προτιμησεις μου ...οποτε δεν εχει τιποτα καινουργιο να ειπωθει..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Δεν νομιζω να υπαρξει κριτικη...
Δεν εχω ορεξη να τον ακουω

Εγω ειμαι σταθερος στις προτιμησεις μου ...οποτε δεν εχει τιποτα καινουργιο να ειπωθει..
Παλι το κοριτσι μας ξεκωλιασατε κυριε; Θα ερθω και θα τη βρω σε αναπηρικο καροτσακι; >:(

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Παλι το κοριτσι μας ξεκωλιασατε κυριε; Θα ερθω και θα τη βρω σε αναπηρικο καροτσακι; >:(

Δεν μιλαμε σιγουρα για την ιδια....
Το κοριτσι μας αν λες για την αγαπητη κα Ελενα... ειναι σε αδεια...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Δεν μιλαμε σιγουρα για την ιδια....
Το κοριτσι μας αν λες για την αγαπητη κα Ελενα... ειναι σε αδεια...
Για το γνωστο θεραπευτηριο ομιλω, οπου εχετε φτιαξει με ευγενικη χορηγια καποιες κλιν(ικ)ες. :grin:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλή εβδομάδα στα ακούραστα καθάρματα!

:heavymetalbig:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.263
Πόντοι
26.227
:hi: καλησπέρα ανώνυμοι νηματικοί

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.263
Πόντοι
26.227
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω... :)

Φίλε John σου εύχομαι τα καλύτερα, γεροί να'μαστε στη ζωή "a rolling stone gathers no moss" keep walking   :hi:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω... :)

Τώρα το είδα που το πόσταρε ο φίλος dirty!

John καλή συνέχεια στη ζωή σου εκτός bou, χάρηκα που τα λέγαμε εδώ και πιστεύω θα τα λέμε και στο μέλλον!

:hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πίνω καφέ και ρεμβάζω τον ωραιότερο κώλο που έχω δει στη ζωή μου. Και έχω δει πολλούς.

Μιλάμε σαν 2 μικρά καρπούζια ολοστρόγγυλα που αφήνουν ένα φαράγγι ανάμεσα. Και η πουτάνα το ξέρει και φοράει κολλητό σορτς από πολύ λεπτό ύφασμα τύπου κολλάν, αφήνοντας τον μισό έξω.  :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom