borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 5.696
Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς ... παντως εγώ φοράω...Ναι, δεν ειναι αυτο που νομιζεις. Ολα τα αγιοπαιδα σε αυτο το νημα εχουν μαζευτει. >
Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς ... παντως εγώ φοράω...Ναι, δεν ειναι αυτο που νομιζεις. Ολα τα αγιοπαιδα σε αυτο το νημα εχουν μαζευτει. >
Τσιγκινο σωβρακακι πρεπει να φορας εδω μεσα.
Αυτό δεν το εχω βγάλει ποτέ...Τσιγκινο σωβρακακι πρεπει να φορας εδω μεσα.
Αν εννοεις εμενα παππουλης μικροτσουτσουνος ειμαι ματια μου. Που σημαινει οτι μονο καμμια κωλογρια μπορω να βολεψω.Κοιτα ποιος μιλαει....
Αν εννοεις εμενα παππουλης μικροτσουτσουνος ειμαι ματια μου. Που σημαινει οτι μονο καμμια κωλογρια μπορω να βολεψω.
Και απο οτι φαινεται τα ταματα σου εισακουγονται. Σε αντιθεση με τα δικα μας που ο Κυριος αδιαφορει.Και εγω παππουλης και μικροτσουτσουνος ειμαι...και κανω και ταμα να μου σηκωθει ...ακινδυνος με λιγα λογια
Σε νοιωθω
Και απο οτι φαινεται τα ταματα σου εισακουγονται. Σε αντιθεση με τα δικα μας που ο Κυριος αδιαφορει.
(Αναμενουμε και κριτικη, ωστε να μπορει να αποφασισει η μονομελης επιτροπη για την ποινη σου)
Παλι το κοριτσι μας ξεκωλιασατε κυριε; Θα ερθω και θα τη βρω σε αναπηρικο καροτσακι; >Δεν νομιζω να υπαρξει κριτικη...
Δεν εχω ορεξη να τον ακουω
Εγω ειμαι σταθερος στις προτιμησεις μου ...οποτε δεν εχει τιποτα καινουργιο να ειπωθει..
Παλι το κοριτσι μας ξεκωλιασατε κυριε; Θα ερθω και θα τη βρω σε αναπηρικο καροτσακι; >
Για το γνωστο θεραπευτηριο ομιλω, οπου εχετε φτιαξει με ευγενικη χορηγια καποιες κλιν(ικ)ες.Δεν μιλαμε σιγουρα για την ιδια....
Το κοριτσι μας αν λες για την αγαπητη κα Ελενα... ειναι σε αδεια...
Για το γνωστο θεραπευτηριο ομιλω, οπου εχετε φτιαξει με ευγενικη χορηγια καποια κλιν(ικ)ες.
Ευγε νεε μου. Σου ευχομαι και διηπειρωτικο.Οχι αγαπητε... σημερα επαιζα champions league κατηγορια.
Ευγε νεε μου. Σου ευχομαι και διηπειρωτικο.
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω...
Ήμουνα στα μέρια σου χθες και τα πίναμε σε ένα μοντελάδικο bar restaurant. Κοίταζα, αλλά δε σε πήρε το μάτι μου!
Καλημερίζω και ταυτόχρονα αποχαιρετώ...
Μετά από περισσότερο από 3 χρόνια στο bou θα αποχωρήσω (τουλάχιστον για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους).
Θέλω να πω ένα γεια σε όλους. Και σε αυτούς που περάσαμε καλά, ανταλλάξαμε πληροφορίες, κάναμε χαβαλέ και και και, αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συχνά διαφωνούσαμε και ενίοτε διαπληκτιστήκαμε.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα με πολύ σεξ. Κάποια στιγμή πιθανών να τα ξαναπούμε.
Τα άτομα με τα οποία είχαμε προσωπική επαφή γνωρίζουν που και πως να με βρούν και είναι φυσικά ευπρόσδεκτα.
Οι μοντ να μου συγχωρέσουν που θα βάλω το ίδιο μήνυμα σε 3 αγαπημένα νήματα. Δεν σπαμάρω...