ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Μην φοβάστε την Κόλαση, αγαπητέ. Είναι άδεια, αφού όλοι οι Δαίμονες είναι, ήδη, εδώ...Καλοπέραση εδώ,καλοπέραση κι εκεί κάτω...
Μην φοβάστε την Κόλαση, αγαπητέ. Είναι άδεια, αφού όλοι οι Δαίμονες είναι, ήδη, εδώ...Καλοπέραση εδώ,καλοπέραση κι εκεί κάτω...
με γάμησε στον πόνο το μαλακισμενο. Δεν ήξεραν τι είναι στο νοσοκομείο αλλά μου είπαν μην σε.ταραξουμε στην κορτιζόνη , κάτσε να δούμε αν πρηστείς.Πάτε στο κοντινό Κέντρο Υγείας μαζί με το σκατόψαρο αυτό. Δεν πρήζετε το δήγμα πολλές φορές. Πρήζονται άλλοι αδένες από το αναφυλακτικό σοκ. Γι΄ αυτό βουρ σε ένα γιατρό μαζί με το βρωμόψαρο.
Δεν πιστεύω στην κόλαση,εξ άλλου δεν μπορεί να είναι και πολύ χειρότερα από το τώραΜην φοβάστε την Κόλαση, αγαπητέ. Είναι άδεια, αφού όλοι οι Δαίμονες είναι, ήδη, εδώ...
Νικόλα ο πόνος από το τσίμπημα συνειρμικός θα ήταν, πλασέμπο το ντεπόν, αναισθητικό χρειάζεσαι.με γάμησε στον πόνο το μαλακισμενο. Δεν ήξεραν τι είναι στο νοσοκομείο αλλά μου είπαν μην σε.ταραξουμε στην κορτιζόνη , κάτσε να δούμε αν πρηστείς.
Έφυγα και τελικά 2 ντεπόν μαλακώσαν τον πόνο.
Το πάθος θέλει θυσίες και αγαθά κοποις κτωνται.
Για τα πάθη μου αντέχω τα πάντα για τα λάθη μετανιωνω
κόλπους πολλούς και ακόμη δόξα το θεό κάτι θα κάνουμεΝικόλα ο πόνος από το τσίμπημα συνειρμικός θα ήταν, πλασέμπο το ντεπόν, αναισθητικό χρειάζεσαι.
Τα αγαθά κόλποις κτώνται Νικόλα, τα ψαρέματα παρά του ορφανοτροφείου τα θυμάσαι;
Τα μπέρδεψες, τα λάθη σου αντέχεις, για τα πάθη σου μετανιώνεις ...
Δυστυχώς Νικόλα (με συγχωρείς που πετάγομαι) αυτό έχει συμβεί σε όλους μας, μηδενός εξαιρουμένου :-κόλπους πολλούς και ακόμη δόξα το θεό κάτι θα κάνουμε
Για το ορφανοτροφείο δεν το πιάσα
Για τα πάθη μου δε.μετανιωνω, μετανιώνω για τις λάθος εκτιμήσεις σε ανθρωπους,.όταν δίνω αξία σε όσους δεν άξιζαν να πάρουν τίποτα από μένα
Καλά ρε ήσουνα στο νησί και δεν μου έφερες μια ψαριά?κόλπους πολλούς και ακόμη δόξα το θεό κάτι θα κάνουμε
Για τα πάθη μου δε.μετανιωνω, μετανιώνω για τις λάθος εκτιμήσεις σε ανθρωπους,.όταν δίνω αξία σε όσους δεν άξιζαν να πάρουν τίποτα από μένα
βέβαιαΔυστυχώς Νικόλα (με συγχωρείς που πετάγομαι) αυτό έχει συμβεί σε όλους μας, μηδενός εξαιρουμένου :-
καλώς τον και ας άργησεΚαλά ρε ήσουνα στο νησί και δεν μου έφερες μια ψαριά?
καλώς τον και ας άργησε
Φίλε μου αν σε ανακουφίζει αυτό έχουμε όλοι υποπέσει στα ίδια λάθη... δίνοντας αξία σε ανάξιους... Να ξέρεις όμως πως ο χρόνος δίνει πάντα στο τέλος τις σωστές απαντήσεις..! Φιλικά!!!Για τα πάθη μου δε.μετανιωνω, μετανιώνω για τις λάθος εκτιμήσεις σε ανθρωπους,.όταν δίνω αξία σε όσους δεν άξιζαν να πάρουν τίποτα από μένα
Το εσιαξα..Μην φοβάστε την Κόλαση, αγαπητέ. Είναι άδεια, αφού όλοι οι Δαίμονες είναι, ήδη, εδώ...και αλωνιζουν..!!
"Κόλποις" εννοούσα τα κόλπα, αλλά εσένα αλλού το μυαλό σου!κόλπους πολλούς και ακόμη δόξα το θεό κάτι θα κάνουμε
Σ'αυτό το παλιόκοσμο που ζούμε,όσο πιό εντάξει είσαι απέναντι στους άλλους τόσο περισσότερο αδικείσαι.,ΝΟΜΟΣ :SΦίλε μου αν σε ανακουφίζει αυτό έχουμε όλοι υποπέσει στα ίδια λάθη... δίνοντας αξία σε ανάξιους... Να ξέρεις όμως πως ο χρόνος δίνει πάντα στο τέλος τις σωστές απαντήσεις..! Φιλικά!!!
Μακάρι να πάει καλά...Αισθάνομαι τυχερός που έχω δύο φίλους που χαίρονται με την χαρά μου και λυπούνται με την λύπη μου...και ξέρουν πως θα έκανα τα πάντα για αυτούς..!!
Αισθάνομαι τυχερός που έχω δύο φίλους που χαίρονται με την χαρά μου και λυπούνται με την λύπη μου...και ξέρουν πως θα έκανα τα πάντα για αυτούς..!!Σ'αυτό το παλιόκοσμο που ζούμε,όσο πιό εντάξει είσαι απέναντι στους άλλους τόσο περισσότερο αδικείσαι.,ΝΟΜΟΣ :S
Δηλαδη οταν φευγεις τι ειδους κριτικη κανεις?"Κόλποις" εννοούσα τα κόλπα, αλλά εσένα αλλού το μυαλό σου!
Παρά ορφανοτροφείου που γέμιζε ο κουβάς ψάρια και σε έπιασε το μπουρίνι …
Κάθε φορά που φεύγω από το Ελληνίς την ίδια κριτική κάνω στον εαυτό μου. Αλλά ξαναπηγαίνω …
σωστός φίλε μουΦίλε μου αν σε ανακουφίζει αυτό έχουμε όλοι υποπέσει στα ίδια λάθη... δίνοντας αξία σε ανάξιους... Να ξέρεις όμως πως ο χρόνος δίνει πάντα στο τέλος τις σωστές απαντήσεις..! Φιλικά!!!
σήμερα πονάει το χέρι, από αύριοΝικολα Νικολα
Καντα πουτανα ολα