astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ώπα
Σε πια ξαπλώστρα είσαι να έρθω να στον ακουμπήσω λίγο;
ρε Νικ ..... 8 ολοκληρους ποντους που θα τους μοιρασεις!
Ώπα
Να στραφείς στο οικογενειακό σου περιβάλλον για χαρακτηρισμούς του αγρού και της νταλίκας. Σε εμένα σούζα μην βγάλω στη φόρα τα κατορθώματά σου στο Τέλη που για να γεμίσει προμήθειες το μαγαζί μετά από επίσκεψή σου παίρνει ανοιχτό δάνειο.σιγα μαρη!!!.....σου τρεχει το Νουνου!! Σακαφιορα!
στην Έρη θα τους δώσω όλους, της έχω αδυναμίαρε Νικ ..... 8 ολοκληρους ποντους που θα τους μοιρασεις!
Α περίφημα! τα μεγάλα χέρια με ενθουσιάζουνΜικρό Eri, χαιρετά κανέναν άλλο, έχω μεγάλα χέρια πάντως.
Την βλεπω φιλικα την Ερι Ρεμαλι και εσυείδες και συ Έρη και καυλωσες;
Να στραφείς στο οικογενειακό σου περιβάλλον για χαρακτηρισμούς του αγρού και της νταλίκας. Σε εμένα σούζα μην βγάλω στη φόρα τα κατορθώματά σου στο Τέλη που για να γεμίσει προμήθειες το μαγαζί μετά από επίσκεψή σου παίρνει ανοιχτό δάνειο.
τον θέλω σκέτο και ζεστοΏπα
είδες και συ Έρη και καυλωσες;Χαιρετε
στην Έρη θα τους δώσω όλους, της έχω αδυναμία
Ενώ αλλού μαζεύεσαι και τους δινεις με το σταγονόμετρον ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχστην Έρη θα τους δώσω όλους, της έχω αδυναμία
ΧαίρεταιΧαιρετε
Καπου εκει κοντα, (3 ωρες με το αεροπλανο) Σενζεν-Γκουανγκζου, ψωνιζω και εγω, καμμια Κινεζουλα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕγω δεν βλέπω κανέναν σας φιλικά. Μόνο το πουλι σας σκέφτομαι
τον έχω βγάλει στον ήλιο και είναι καυτόςτον θέλω σκέτο και ζεστο
οποίος σου είπε ότι γαμαω σου είπε ψέματα.
Αυτοί που γαμανε εδώ γράφουν κριτικές , είδες καμία δικιά μου;
Τον είχα στη ναφθαλίνη για σένα
Εγω δεν βλέπω κανέναν σας φιλικά. Μόνο το πουλι σας σκέφτομαιΤην βλεπω φιλικα την Ερι Ρεμαλι και εσυ
κατάλαβα, εκαψες φλάντζα μόλις την είδες
οποίος σου είπε ότι γαμαω σου είπε ψέματα.Ενώ αλλού μαζεύεσαι και τους δινεις με το σταγονόμετρον ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχ