Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Πουλησε την επανασταση....
Εσυ σουτ..
Πουλησε την επανασταση....
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Εσύ που παίζεις με τα βουβαλοχώρια, γιατί χαίρεσαι;;;Τα έβαλε χθες η Μπενφικα νομίζω
Ποια γαλλική γλώσσα μωρε τσαμπουνατε από το πρωί;;;
Έλειψα λιγάκι και πήγατε να το κάνετε μπουρδελο το νημα
Ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΘΙΚΗΣ και σας κατατρόπωσε!!!
Εύγε πορνό διδάσκαλε τετραπερατε...!!!
Δεν μπορεί να γίνει η επίσημη γλώσσα του νήματος ενός έθνους, αγαπητού μεν, αλλά ενός έθνους λέω που κατοικείται από 50% και βάλε από γκει και λεσβίες
Φευ
Εσυ σουτ..
Κοιτα να δεις
Οι ναυτες που πηδαγαμε γιναν καπετανεοι...
Ρε αισταδιαλα μυξιαρικο που θα ελεγε και ο αυντροφος popov
Εσύ που παίζεις με τα βουβαλοχώρια, γιατί χαίρεσαι;;;
Είναι, αλλά είναι και η τελευταία φορά που γίνεται. Ο Ρώσος ΔΕΝ θα την ξαναπατήσει. Το πέναλτι με την Τρίπολη ήταν η προειδοποιητική βολή.Ασε με εμένα... εγώ είμαι χορτάτος...
Και δεν χαίρομαι γιατί έχασε πολλους βαθμούς η Ελλάδα!
Απλά μας πρήξατε λίγο τα παπάρια χωρίς να έχετε καταφέρει κάτι σοβαρό μέχρι τώρα... μόνο λόγια λόγια και επειδή βλέπω πολλααααα χρόνια μπάλα όταν ερχόμασταν στη Τούμπα θέλαμε κρανίο για να παίξουμε μπάλα από τα τσιμέντα που πέταγαν στα κόρνερ..
Έσεις θέλατε αστέρια και είδατε τον ουρανό ανάσκελα..
Αλλά το θέμα είναι ότι εκεί που πρέπει να πιείτε λίγο γάλα πάτε και χύνετε την καρδάρα σαν τα βόδια...
Ο παπαρας με την πιστολα χάρισε το πρωτάθλημα... τώρα δώσατε όλα τα φράγκα του CL του παπάρα του Μελισσανίδη
Κρίμα δεν είναι...;;;
Κοιτα να δεις
Οι ναυτες που πηδαγαμε γιναν καπετανεοι...
Ρε αισταδιαλα μυξιαρικο που θα ελεγε και ο αυντροφος popov
Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη "μυξιάρικο" φίλτατε...
Πόσω δε μάλλον, για τον αγαπητό κ. Τζίμη που είναι και παιδί τζιμάνι...
Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη "μυξιάρικο" φίλτατε...
Πόσω δε μάλλον, για τον αγαπητό κ. Τζίμη που είναι και παιδί τζιμάνι...
Ας αφήσουμε τους πεθαμένους στην ησυχία τους.Χονδρό.....
Αν και με τέτοιο λείψανο νηματοθέτη, τι άλλο μπορεί να περιμένει εκτός από κοκκαλάκια...
Σφουγκοκωλαριος του νηματοθετη...ειναι μπας και γλυψει κανενα κοκαλακι εξουσιας..
Τσογλανος ολκης για πολλες σφαλιαρες
Είναι, αλλά είναι και η τελευταία φορά που γίνεται. Ο Ρώσος ΔΕΝ θα την ξαναπατήσει. Το πέναλτι με την Τρίπολη ήταν η προειδοποιητική βολή.
Εκτίμησή μου είναι ότι θα δούμε πολλές σφαγές υπέρ του ΠΑΟΚ φέτος. Ούτε εσείς δεν θα γλιτώσετε την πριονοκορδέλα.
Σφουγκοκωλαριος του νηματοθετη...ειναι μπας και γλυψει κανενα κοκαλακι εξουσιας..
Τσογλανος ολκης για πολλες σφαλιαρες
Χονδρό.....
Αν και με τέτοιο λείψανο νηματοθέτη, τι άλλο μπορεί να περιμένει εκτός από κοκκαλάκια...
Βαριά τα λόγια σου Σπαθατε....
Αρα με συμπαθείς και εσυ....!!!!
Αμα δε σε συμπαθουσα δεν θα σου μιλαγα...
Ειμαι γεροπαραξενος βλεπεις