PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
Είμαστε πολλοί ΑΔΕΡΦΙΑ !!!Aux armes!!
αλορ ζ'ανφάν ντε λα πατρί !!!
Είμαστε πολλοί ΑΔΕΡΦΙΑ !!!Aux armes!!
Προετοιμαζω το μεταπτυχιακο μου, τον Νοεμβρη για Ιταλια, λιγες μερες. Δυστυχως με την συνοδεια εισαγγελεα. (τελευταια φορα που γαμησα στην Ιταλια ηταν ουτε λιγο ουτε πολυ, πριν απο 40 χρονια :S μια στην Ναπολι και μια στην Ρωμη).Βρε καλως τον ....που βοσκεις εσυ ?
είσθε η χείριστη μετενσάκωση της αλαζωνείας της εξουσίας!Η νέα καταγγελία σας πρωτοκολλήθηκε και θα εξετασθεί κατά την εποχήν του αγελαδοκουρέματος!
Είμαστε πολλοί ΑΔΕΡΦΙΑ !!!
Είμαστε πολλοί ΑΔΕΡΦΙΑ !!!
μέρντ στα μούτρα σας:thebigfinger:
Προετοιμαζω το μεταπτυχιακο μου, τον Νοεμβρη για Ιταλια, λιγες μερες. Δυστυχως με την συνοδεια εισαγγελεα. (τελευταια φορα που γαμησα στην Ιταλια ηταν ουτε λιγο ουτε πολυ, πριν απο 40 χρονια :S μια στην Ναπολι και μια στην Ρωμη).
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!!Επρεπε να ερθω εγω στη Γαλλια για να ξεκινησει η επανασταση στο νημα...
μέρντ στα μούτρα σας
Καλησπέρα σας κύριοι
είσθε θερέφωνο της καταπιεστικής του νήματος εξουσίας και κατάπτυστος >που θα με πεις και σφουγκοκολάριο... στραπονατζή ε!!! στραπονατζή
Κατσε να ερθει και ο γλυφοτετοιος να παρει το αιμα του πισω ...
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!!
[size=14pt]ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ![/size]
που θα με πεις και σφουγκοκολάριο... στραπονατζή ε!!! στραπονατζή
Καλησπέρα σας κύριοι
είσθε θερέφωνο της καταπιεστικής του νήματος εξουσίας και κατάπτυστος >
Θα την βγαλουμε μεχρι το βραδυ;μια όμορφη μέρα ξημέρωσε άρα όλα γουδ! Τη βγάλαμε και σήμερα !
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΣΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟ !!!Κατσε να ερθει και ο γλυφοτετοιος να παρει το αιμα του πισω ...
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΣΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟ !!!
[size=10pt]ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ![/size]