Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 28.246
Θρυλέ ολέο, θρυλέ ολέο, θρυλέ ολέ ολέ ολέ ολέ ολέο!μυαλό δε βάζω και δεν αλλάζω
και τη ζωη μου στο πλευρό σου τη χαράζω
με έκανες και έκλαψα μαλάκα
Θρυλέ ολέο, θρυλέ ολέο, θρυλέ ολέ ολέ ολέ ολέ ολέο!μυαλό δε βάζω και δεν αλλάζω
και τη ζωη μου στο πλευρό σου τη χαράζω
με έκανες και έκλαψα μαλάκα
φέτος δε μου έβαλες γειτόνισσα και το φέρω βαρέως
H γειτονισσα ουτε καν ηρθε εφετος να μας χαιρετισει. μας εκλασε κανονικα. χαμενα τα κοπλιμεντα που της εκανα.φέτος δε μου έβαλες γειτόνισσα και το φέρω βαρέως
Οι γυναίκες είναι πουτάνες!H γειτονισσα ουτε καν ηρθε εφετος να μας χαιρετισει. μας εκλασε κανονικα. χαμενα τα κοπλιμεντα που της εκανα.
Θρυλέ ολέο, θρυλέ ολέο, θρυλέ ολέ ολέ ολέ ολέ ολέο!
Πάμε λέει για μεγάλη μεταγραφή..!!!θρυλε ολεε ολε ολε ολεο
θρυλε ολε ολε ολε ολε
δεν έχετε αρχίδια για να ρθειτε
στον Πειραιά μουνόπανα ποτε
αφου δεν την πηρες κώλο οταν επρεπε καλα να σου κανειH γειτονισσα ουτε καν ηρθε εφετος να μας χαιρετισει. μας εκλασε κανονικα. χαμενα τα κοπλιμεντα που της εκανα.
Βρήκε γκόμενο φρεσκαδουρα!!!H γειτονισσα ουτε καν ηρθε εφετος να μας χαιρετισει. μας εκλασε κανονικα. χαμενα τα κοπλιμεντα που της εκανα.
Θα δούμε. Προς το παρών καβλώνω με τον Χασάν! Με δυο ενέργειες προχτές έδειξε ότι είναι παίχτης απρόοπτος και για παπάδες μέσα στο γήπεδο.Πάμε λέει για μεγάλη μεταγραφή..!!!
όλες ανεξαιρέτωςΟι γυναίκες είναι πουτάνες!
Ο καβγάς όμως είναι ότι δεν κάνουμε χωρίς αυτές...όλες ανεξαιρέτως
Μόνο πουτάνες επί πληρωμή, η πιο δίκαιη σχεση ανδρός γυναικόςΟ καβγάς όμως είναι ότι δεν κάνουμε χωρίς αυτές...
Η συγκεκριμενη δουλευε στο μαγαζι απεναντι απο εμενα. Το αφεντικο την εβαζε να κανει δουλειες που χρειαζοταν σκυψιμο, και ερχοταν σε εμενα και την καναμε ματι. Τον πηρε ομως χαμπαρι η γυναικα του και την πηρε σε αλλο μαγαζι.Βρήκε γκόμενο φρεσκαδουρα!!!
το νημα ηταν και θα ειναι παντα κατακοκκινοΚαλησπέρα γαυρακια μου!!!!
Το κάναμε το νήμα του Θρύλου!!!
Λείπει ο πορνοθετης χαχαχαχαχαχαχαχα και του κοκκινησαμε το νήμα
Καλησπέρα γαυρακια μου!!!!
Το κάναμε το νήμα του Θρύλου!!!
Λείπει ο πορνοθετης χαχαχαχαχαχαχαχα και του κοκκινησαμε το νήμα
έχεις ρε την περσινη να τον παιξω λίγο?Η συγκεκριμενη δουλευε στο μαγαζι απεναντι απο εμενα. Το αφεντικο την εβαζε να κανει δουλειες που χρειαζοταν σκυψιμο, και ερχοταν σε εμενα και την καναμε ματι. Τον πηρε ομως χαμπαρι η γυναικα του και την πηρε σε αλλο μαγαζι.
να τσονταρω αν δεν φτασουν....
.... Τους έβγαλα δύο... Ελπίζω να φτάσουν..
Δεν την εχεις αρχειο;έχεις ρε την περσινη να τον παιξω λίγο?
το παπακι που παει στη ποταμια