ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Μπροστά σε σένα, είμαι βρέφος....Δεν είναι και τόσο 'παιδί', ξέρετε ...
Μπροστά σε σένα, είμαι βρέφος....Δεν είναι και τόσο 'παιδί', ξέρετε ...
εγώ δεν είμαι γιατί αυτός είναι μικρός
Μπλιζ πάω για μπάνιο
Και χθες πήγα αλλά τα πιπινια δε βγήκαν , έβλεπαν τις βάσεις αν πέρασαν πανεπιστήμια
Ε παιδιά των 50-55-60 χρόνων είστε όλοι εδώ μέσα εκτός από τα μυξιαρικα των 40-45!
Φευ
Στα 75 μου έστιβα πέτρες ...
εγώ δεν είμαι γιατί αυτός είναι μικρόςΕπίσης, σε σημερινά νέα, 84χρονος πέρασε στο Πανεπιστήμιο, νεότατος, να τον συγχαρούμε και σύμφωνα με σημερινά πρωτοσέλιδα 75χρονος έφαγε την σύνταξή του με δύο μικρές κιουρίες!
Λογικά είναι μέλος του νήματος και προτείνω με την επόμενη ψηφοφορία να προσπαθήσουμε να τον εντοπίσουμε...
Δεν είναι και τόσο 'παιδί', ξέρετε ...
εγώ ειμαι 85
Οι παλιοί το γνωρίζουν μικρέ
Το συνεχίζω..Μπλιζ πάω για μπάνιο
Και χθες πήγα αλλά τα πιπινια δε βγήκαν , έβλεπαν τις βάσεις αν πέρασαν πανεπιστήμια
εγώ ειμαι 85Ε παιδιά των 50-55-60 χρόνων είστε όλοι εδώ μέσα εκτός από τα μυξιαρικα των 40-45!
Φευ
ναι και βλέπουν όλα το βράδυ Αναστασία και ψάχνουν για μεγάλο να ξέρει να γαμαει κι όχι πιτσιρικάδεςΣήμερα θα είναι όλα εκεί, μεθυσμένα ...
Θυμάσαι όμως το τραγούδι τι έλεγε..χεχεχεΕ παιδιά των 50-55-60 χρόνων είστε όλοι εδώ μέσα εκτός από τα μυξιαρικα των 40-45!
Φευ
αχ και να ήμουν Πατρινός κάθε Σεπτέμβρη
Φίλε μου και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.....!!!!!αχ και να ήμουν Πατρινός κάθε Σεπτέμβρη
αχ και να ήμουν Πατρινός κάθε ΣεπτέμβρηΤο συνεχίζω..
Έτσι ώστε να ξέρουν τι επάγγελμα η θα κάνουν από τον Σεπτέμβριο που έρχεται...
Γιατί κάθε Σεπτέμβρη βλέπεις τις πρωτοετείς να σουλατσαρουν στο κέντρο...Περκέ;
δεν έχεις δει τι μουνοθυελα από φοιτήτριες πάνε Πάτρα ;