ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
47 ετών, σώμα και πρόσωπο - φυσιολογικά - σπασμένα, αλλά πολύ καλά για την ηλικία της, και τρελή διάθεση στο σεξ.
Ξετρελάθηκε με το «σιτεμένη»!
47 ετών, σώμα και πρόσωπο - φυσιολογικά - σπασμένα, αλλά πολύ καλά για την ηλικία της, και τρελή διάθεση στο σεξ.
Και γρήγορα!!!Προκειμένου να γίνω αντιληπτός και να αρχίσετε να με ξεφωνιζετε, το ομολογώ. Την Κυριακή συνευρέθην με "ανεπίσημη" εργαζόμενη, εκ Ρωσίας ορμώμενη, ελαφρώς σιτεμένη.
Υπηρεσίες πολύ καλές (φουλ πρόγραμμα), και κόστος 140 ευρώ για 2 ώρες.
Αμαρτία εξομολογηθείσα, ουκ έστιν αμαρτία (Απ. Παύλος, προς Εφεσίους)
Ψεύδεσθε ασυστόλως, κύριε.O νηματοθέτης γνωρίζει με ποία συνευρέθη ο κ. Αιδοιολείχος ...
Δεν μου δίνει όμως την διεύθυνσή της να της αποστείλω πρότασιν προς έγγαμον συμβίωσιν ...
Ψεύδεσθε ασυστόλως, κύριε.
Από καιρού σας έχω αποστείλει τηλέφωνο επικοινωνίας.
Είσθε κοινός συκοφάντης, και σας παραδίδω στη δημόσια χλεύη.
Αν δεν την πάρεις τηλέφωνο , πρώτα , βρε τρισμέγιστε, τιτανοτεράστιε, αδιαβάθμητε λεβεντομαλάκα, πως θα βρεθείς μαζί της ;;;;;; Και ποιός σου είπε ότι έχω την διεύθυνσή της;;;; Μήπως "βρεθήκαμε" στο σπίτι της;;;;Περί διευθύνσεως ωμίλησε ο νηματοθέτης και ουχί περί τηλεφώνου ...
Τι θα γίνει μ'εσάς? Μας έχετε ταράξει στα γαμήλια δώρα
Στον φίλο σου να τα πεις, που μας έχει ταράξει στις προτάσεις γάμου, προς όποια σεσηπή βρεθεί στον δρόμο του...Τι θα γίνει μ'εσάς? Μας έχετε ταράξει στα γαμήλια δώρα
O νηματοθέτης γνωρίζει με ποία συνευρέθη ο κ. Αιδοιολείχος ...
Δεν μου δίνει όμως την διεύθυνσή της να της αποστείλω πρότασιν προς έγγαμον συμβίωσιν ...
Εχουν και οι σιτεμένες την χάρη τους...
το ψήνωΌχι μόνο φωτό... έχω φιλόξενο inbox για τηλεφωνάκι
Εχουν και οι σιτεμένες την χάρη τους...Προσπαθώ να νοικοκυρευτώ ... >
Υποθέτω Rare...!!!το ψήνω
Στην ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητάνε πτώματα για εξάσκηση...
Εχουν και οι σιτεμένες την χάρη τους...
Το σχόλιο αφορούσε ΜΟΝΟΝ τις δικές σας γαστρονομικές διαθέσεις...