blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.481
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα καλή βδομάδα , αργήσατε, ξέρω ξέρω να πλυθείς να ντυθείς να ξυριστείς να γαμήσεις.... θέλει ώρα.
Αργούσε η μασέλα να κολλήσει ...
Καλημέρα καλή βδομάδα , αργήσατε, ξέρω ξέρω να πλυθείς να ντυθείς να ξυριστείς να γαμήσεις.... θέλει ώρα.
έχει νέα για την Μ.... <Ας πουμε μανάρι>
έχει νέα για την Μ.... <Ας πουμε μανάρι>Με τοδίκκανοsuper-pose ανά χείρας
Άλλο της βάζει στη γλώσσα …
Άλλο της βάζει στη γλώσσα …Απαπαπα... πιπέρι στη γλώσσα, κακιά λέξη...
'οτι ξεκινάει από Μ γάμησέ ταΑπαπαπα... πιπέρι στη γλώσσα, κακιά λέξη...
δώσε λινκ να μην ψάχνωΚαλημέρα κύριοι και καλή εβδομάδα.
Κε πορνοθέτα, διακρίνω μια απόπειρα αντιγραφής του ύφους σας στην ονοματοδότηση κριτικών (βλ. Stacey). Μέχρι εκεί όμως, γιατί η κριτική από εκεί και πέρα … :S
Μπούτσο?Άλλο της βάζει στη γλώσσα …
Καλημέρα κύριοι και καλή εβδομάδα.
Κε πορνοθέτα, διακρίνω μια απόπειρα αντιγραφής του ύφους σας στην ονοματοδότηση κριτικών (βλ. Stacey). Μέχρι εκεί όμως, γιατί η κριτική από εκεί και πέρα … :S
Και λήγει σε α …'οτι ξεκινάει από Μ γάμησέ τα
A peni (sic) for your thoughts, του έλεγε η τροφός του από το "αριστοκρατικό" East End!Μπούτσο?
Καμμία σχέση με τον πουτανοθέτη! Αν παρατήρησες σε προηγούμενο ποστάρισμα του, η τροφός του ήταν θρέμμα του East End (το γέννημα άστο καλύτερα ...). Περιοχή των Μπαγκλαντεσιανών μεταναστών, υποβαθμισμένη και υποτιμητικής σημασίας στους αριστοκρατικούς κύκλους. Πουτάνες και μαχαιροβγάλτες (Jack the ripper) μεγαλουργούσαν. Με τέτοιες αρχές ανατράφηκε ο πουτανοθέτης!
Στη συνέχεια έβγαλε υπέργηρη γκόμενα από το Dorset (η κολυμβήτρια, τρόπος του λέγειν, προ Μανάρι) ένα ψαροχώρι με τα πιο αξιόλογα βλαχαδερά, που ούτε δρόμο για το Λονδίνο δεν έχει! Η πανούκλα στην Αγγλία από εκεί ξεκίνησε ...
To Μανάρι τελειώνει σε "ι"!
πόσα ξέρεις,πόσα ξέρεις
Δεν κατάλαβα, που διαφωνείτε;
ρε θα πειτε να δω κι εγω γαμω την Μανάρι μου γαμώ?
ναι δεν πειράζει, όπως και η Μανάρι του πουτανουθέτη δεν τελειώνει σε "ι" έτσι κι κι εγώ έχω να ασχοληθώ με δύο Μανάρι που δεν τελειώνουν σε "ι" , αλλά στο ίδιο γράμμα που τελειώνει η δική του ΜανάριTo Μανάρι τελειώνει σε "ι"!