Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
θα σας αφήσω για λίγο και θα επιστρέψω εν ευθέτω χρόνω...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Υπάγω και εγώ εις το ΚΑΠΗ...
Καλή συνέχεια, 'παιδιά'!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
:hi: Για κάποιο λόγο οι διάλογοι με την εργαζόμενη Αννα ΔΕΝ πέρασαν στην κριτική, τους παραθέτω εδώ

" Η  συνεύρεση άρχισε στο <<και μισή ΧΧ.30>> στο και δέκα μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας 40 λεπτά μετά,  Η εργαζόμενη βγήκε από το μπάνιο με make-up και crayon, κάθισε μπρούμητα με θέα την θεική κωλάρα της με την μισάνοιχτη κωλοτρυπίδα, οι θωπεύσεις του Dirty στις επίμαχες περιοχές περνούσαν <<απαρατήρητες>>  Undecided Undecided Undecided ενώ η κουβέντα γύριζε σε διάφορα ... άσχετα ... στο τέλος ο Dirty είπε: << πάμε για δεύτερο γύρο?>> - <<μα είναι και δέκα >>  - << ε ναι έχουμε είκοσι λεπτά >> - << όχι ακριβώς γιατί και 20 δέκα λεπτά πριν θα χτυπήσει το τηλέφωνο>> - (Dirty σκεπτόμενος : δηλ αν είναι για 50 λεπτά  Angry Angry Angry γιατί χρεώνουν 1 ώρα?) - Ξαπλώνω και περιμένω ... <<δηλ θέλεις εγώ να έρθω?>>  Uglystupid Uglystupid Uglystupid -<<ε ναι>> - <<μήπως θέλεις ένα μασαζάκι>>  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall "

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
:hi: Για κάποιο λόγο οι διάλογοι με την εργαζόμενη Αννα ΔΕΝ πέρασαν στην κριτική, τους παραθέτω εδώ

" Η  συνεύρεση άρχισε στο <<και μισή ΧΧ.30>> στο και δέκα μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας 40 λεπτά μετά,  Η εργαζόμενη βγήκε από το μπάνιο με make-up και crayon, κάθισε μπρούμητα με θέα την θεική κωλάρα της με την μισάνοιχτη κωλοτρυπίδα, οι θωπεύσεις του Dirty στις επίμαχες περιοχές περνούσαν <<απαρατήρητες>>  Undecided Undecided Undecided ενώ η κουβέντα γύριζε σε διάφορα ... άσχετα ... στο τέλος ο Dirty είπε: << πάμε για δεύτερο γύρο?>> - <<μα είναι και δέκα >>   - << ε ναι έχουμε είκοσι λεπτά >> - << όχι ακριβώς γιατί και 20 δέκα λεπτά πριν θα χτυπήσει το τηλέφωνο>> - (Dirty σκεπτόμενος : δηλ αν είναι για 50 λεπτά  Angry Angry Angry γιατί χρεώνουν 1 ώρα?) - Ξαπλώνω και περιμένω ... <<δηλ θέλεις εγώ να έρθω?>>  Uglystupid Uglystupid Uglystupid -<<ε ναι>> - <<μήπως θέλεις ένα μασαζάκι>>  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall "
του εδώσατε το αιδίον εις τα χείρας και σκιάχτηκε κατά πως φαίνεται το "μονδέλον" ...  :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

" Η  συνεύρεση άρχισε στο <<και μισή ΧΧ.30>> στο και δέκα μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας 40 λεπτά μετά,  Η εργαζόμενη βγήκε από το μπάνιο με make-up και crayon, κάθισε μπρούμητα με θέα την θεική κωλάρα της με την μισάνοιχτη κωλοτρυπίδα, οι θωπεύσεις του Dirty στις επίμαχες περιοχές περνούσαν <<απαρατήρητες>>  Undecided Undecided Undecided ενώ η κουβέντα γύριζε σε διάφορα ... άσχετα ... στο τέλος ο Dirty είπε: << πάμε για δεύτερο γύρο?>> - <<μα είναι και δέκα >>   - << ε ναι έχουμε είκοσι λεπτά >> - << όχι ακριβώς γιατί και 20 δέκα λεπτά πριν θα χτυπήσει το τηλέφωνο>> - (Dirty σκεπτόμενος : δηλ αν είναι για 50 λεπτά  Angry Angry Angry γιατί χρεώνουν 1 ώρα?) - Ξαπλώνω και περιμένω ... <<δηλ θέλεις εγώ να έρθω?>>  Uglystupid Uglystupid Uglystupid -<<ε ναι>> - <<μήπως θέλεις ένα μασαζάκι>>  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall "
Παρατήρησε πως γυάλιζε το μάτι σου στη θέα της κωλοτρυπίδας και σκέφτηκε να την κάνουμε καλύτερα ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Μην χάσεις εσύ !  >:( .... Δεν υπάρχει αυτή η κωλοτρυπίδα ... ούτε αυτός ο κώλος ... believe it  :wanker: :erection:

Μετανιώνω που δεν  :fuck1:

κατά τα άλλα, είμαι ακόμη τόσο συγχυσμένος που δεν είχα και δεν έχω όρεξη να διορθώσω τα συντακτικά της κριτικής  :S
Ποιος  :takethis: τα συντακτικά της κριτικής! Την κωλοτρυπίδα θέλουμε!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Παρατήρησε πως γυάλιζε το μάτι σου στη θέα της κωλοτρυπίδας και σκέφτηκε να την κάνουμε καλύτερα ...

Μην χάσεις εσύ !  >:( .... Δεν υπάρχει αυτή η κωλοτρυπίδα ... ούτε αυτός ο κώλος ... believe it  :wanker: :erection:

κατά τα άλλα, είμαι ακόμη τόσο συγχυσμένος που δεν είχα και δεν έχω όρεξη να διορθώσω τα συντακτικά της κριτικής  :S

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τελικά είτε μεγάλη, είτε μικρή γκόμενα,η φόλα αν είναι να έρθει θε να'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει  :-

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Μου θυμίζει η φάση μια πιτσιρίκα που είχα δει πέρσι που ξάπλωσε στο δεύτερο γύρο και έκλεισε τα μάτια.Δεν κουνιόταν για λίγα λεπτά και νομίζα ότι κοιμήθηκε  :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Έπρεπε εκεί να τον σβουρίξετε με την πρώτη. Μετά θα ήθελε από μόνη της και δεύτερο και τρίτο γύρο... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom