sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
φεύ,το όνομα έμεινε μόνο,η χάρη πέταξε :-τιμή και δόξα στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης!
φεύ,το όνομα έμεινε μόνο,η χάρη πέταξε :-τιμή και δόξα στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης!
Μόνο απ´ ότι μου εξηγεί ο ουρανίσκος μου!...
... Βλέπω καλέ μου φίλε Εισθαι γνωστής των εποχιακων αλιευματων..
αααααχ, ωραία χρόνια, αλησμόνητα
Καλημέρα στους γερο-αλανιάρηδες!
Καλημέρα στα πιο τρυφερά αισθήματα του νήματος!Καλημέρα στους γερο-αλανιάρηδες!
δεν χρειάζονται μετριοφροσύνες άρχονταφεύ,το όνομα έμεινε μόνο,η χάρη πέταξε :-
Που να δείτε τι ωραία παίζαμε με τον κ. popov[=πγιότητα!] στην αυλή του Λυκείου του Αριστοτέλους ...
Those were the days!
αγαπητέΚαλημέρα στους γερο-αλανιάρηδες!
φαντάζομαι εκείνη την εποχή, η Αγγλίδα τροφός θα μάζευε μπανάνες από τα δέντρα, και θα είσασταν ελεύθεροι να παίζετε πιτσικουλιές πίσω από τα μάρμαρα της αγοράς βλέποντας τις παλακίδες να ξεκινούν για τη δουλειά...Που να δείτε τι ωραία παίζαμε με τον κ. popov[=πγιότητα!] στην αυλή του Λυκείου του Αριστοτέλους ...
Those were the days!
Που να δείτε τι ωραία παίζαμε με τον κ. popov[=πγιότητα!] στην αυλή του Λυκείου του Αριστοτέλους ...
Those were the days!
καλημέρα σας κύριε πγιότηταΚαλημέρα στους γερο-αλανιάρηδες!
Ουδόλωςδεν χρειάζονται μετριοφροσύνες άρχοντα
Καλημέρα στα πιο τρυφερά αισθήματα του νήματος!
Ασφαλώς! Όχι σαν πολύ πολύ παλαιότερα που αυτοσχεδιάζαμε...
http://[URL unfurl="true"]www.mononews.gr/wp-content/uploads/2017/01/soccer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=10pt][b]ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΝΗΜΑ![/b][/size]
Πολύ σοφον το πολύ σαφές!! Καλημέρα!Στον γεροντοέρωτα, κύριε, δεν προσποιείσαι... Πέφτεις με τα μούτρα ...
Οπότε ούτε αυτό που λέτε ισχύει!
καλημέρα σας κύριε πγιότητα
Τι σας έχει πιάσει ρε καρντάσηδες εκεί πάνω; Το ΣΔΟΕ φοβάστε; Απαλλάσσεται φορολογίας και πόθεν έσχες. Ακόμη ...Ουδόλως
Είμεθα ρεαλιστές
Ούζο είχε η σάλτσα? Καλημερα....
... Αν πας πρωί βρίσκεις πολλλλλλυ καλές τιμές στις γαρίδες.
φαντάζομαι εκείνη την εποχή, η Αγγλίδα τροφός θα μάζευε μπανάνες από τα δέντρα, και θα είσασταν ελεύθεροι να παίζετε πιτσικουλιές πίσω από τα μάρμαρα της αγοράς βλέποντας τις παλακίδες να ξεκινούν για τη δουλειά...