iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Χωράει ακόμη και σε εσωτερική τσέπη!!!έτσι, άσε που το κρύβεις εύκολα αν χρειαστεί
Χωράει ακόμη και σε εσωτερική τσέπη!!!έτσι, άσε που το κρύβεις εύκολα αν χρειαστεί
Αυτό είναι που λέμε άριστα στη συμμετοχήΠαραθέτω απόσπασμα διαλόγου ΑΠΟΛΥΤΩΣ αληθινός, κρίνετε μόνοι σας
" Η συνεύρεση άρχισε στο <<και μισή ΧΧ.30>> στο και δέκα μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας 40 λεπτά μετά, Η εργαζόμενη βγήκε από το μπάνιο με make-up και crayon, κάθισε μπρούμητα με θέα την θεική κωλάρα της με την μισάνοιχτη κωλοτρυπίδα, οι θωπεύσεις του Dirty στις επίμαχες περιοχές περνούσαν <<απαρατήρητες>> :- :- :- ενώ η κουβέντα γύριζε σε διάφορα ... άσχετα ... στο τέλος ο Dirty είπε: << πάμε για δεύτερο γύρο?>> - <<μα είναι και δέκα >> :S - << ε ναι έχουμε είκοσι λεπτά >> - << όχι ακριβώς γιατί και 20 δέκα λεπτά πριν θα χτυπήσει το τηλέφωνο>> - (Dirty σκεπτόμενος : δηλ αν είναι για 50 λεπτά > > > γιατί χρεώνουν 1 ώρα?) - Ξαπλώνω και περιμένω ... <<δηλ θέλεις εγώ να έρθω?>> -<<ε ναι>> - <<μήπως θέλεις ένα μασαζάκι>> "
Μήπως η ώρα ήταν διδακτική
Παραθέτω απόσπασμα διαλόγου ΑΠΟΛΥΤΩΣ αληθινός, κρίνετε μόνοι σας
[(Dirty σκεπτόμενος : δηλ αν είναι για 50 λεπτά > > > γιατί χρεώνουν 1 ώρα?)
Touche ...
έμα τι άλλο θα ακούσουνε τα αυτιά μας
χμμμμμ αναμείνατε ....
Ας πούμε ότι μου μιλούσε στον πληθυντικό :S :S :S :S :S
αααααχαχαχαχαχχαχα
:S :S :S
τι να πω ?
Αποδοχή της πικρής αληθειας για τα μέλη του νήματος, και τίποτα παραπάνω...
Η πλάκα είναι ότι όλοι χαίρονται για την πικρή αλήθεια του νήματος εκτός από τις εργαζόμενες :S :S :S
Πιστεύεις ότι οι εργαζόμενες προτιμούν μεγαλοτσούτσουνους;Η πλάκα είναι ότι όλοι χαίρονται για την πικρή αλήθεια του νήματος εκτός από τις εργαζόμενες :S :S :S
Πιστεύεις ότι οι εργαζόμενες προτιμούν μεγαλοτσούτσουνους;
Παραθέτω απόσπασμα διαλόγου ΑΠΟΛΥΤΩΣ αληθινός, κρίνετε μόνοι σας
" Βλέπετε τις φωτό στο προφίλ? Ωραίες? Live είναι ακόμη καλύτερη. Ομως ... όπως οι ωραίοι γάμοι καταλήγουν σε τραγωδίες ... "
" Η συνεύρεση άρχισε στο <<και μισή ΧΧ.30>> στο και δέκα μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας 40 λεπτά μετά, Η εργαζόμενη βγήκε από το μπάνιο με make-up και crayon, κάθισε μπρούμητα με θέα την θεική κωλάρα της με την μισάνοιχτη κωλοτρυπίδα, οι θωπεύσεις του Dirty στις επίμαχες περιοχές περνούσαν <<απαρατήρητες>> :- :- :- ενώ η κουβέντα γύριζε σε διάφορα ... άσχετα ... στο τέλος ο Dirty είπε: << πάμε για δεύτερο γύρο?>> - <<μα είναι και δέκα >> :S - << ε ναι έχουμε είκοσι λεπτά >> - << όχι ακριβώς γιατί και 20 δέκα λεπτά πριν θα χτυπήσει το τηλέφωνο>> - (Dirty σκεπτόμενος : δηλ αν είναι για 50 λεπτά > > > γιατί χρεώνουν 1 ώρα?) - Ξαπλώνω και περιμένω ... <<δηλ θέλεις εγώ να έρθω?>> -<<ε ναι>> - <<μήπως θέλεις ένα μασαζάκι>> "
Μάλλον ρητορική ερώτηση ;)είναι ερώτηση παγίδα αυτό ?
μπα αυτές χαίρονται περισότερο ;)
Τελικά ήταν πραγματικό κασκαντεριλικι...χμμμμμ αναμείνατε ....
Ας πούμε ότι μου μιλούσε στον πληθυντικό :S :S :S :S :S
αααααχαχαχαχαχχαχα
Καλώς τον αγαπητό φίλο...Καλησπέρα σας
επέστρεψα